Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzuchaczka

jak sie go pozbyc?

Polecane posty

Gość brzuchaczka

mam dosc duza oponke na brzuchu, chcialabym sie do pozbyc do sylwestra , tzn nie calego ale chociasz zmniejszyc go przez ten miesiac w widoczny sposob, czy robiac 100 brzuszkow codziennie az do sylwka beda widoczne rezultaty??

Gość Z Każdym Dniem...
kup sobie gorset :classic_cool:

Gość brzuchaczka
to juz przed samym sylwestrem ukryc to co zostalo ale chcialam go na zawsze stracic nie noszac gorsetu

mysle ze 100 rano i tylez samo wieczorem pozwoli ci sie cieszyć zmniejszajacymi sie centymetrami ;)....a jesli zrezygnujesz z kolacji to jestem tego pewien :)

Gość brzuchaczka
200dziennie ??:0 kurcze

Gość brzuchaczka
z kolacji zrezygnowac? to nie wchodzi w grę, kolacja to moj ulubiony posilek, codziennie talerz ziemniakow polanych skwarkami do tego albo zeberka z rusztu albo goloneczka, potem deserek np ciasto czy lody niestety w pracy jestem caly dzien i obiadow nie jadam dlatego kolacja musi byc pozywna :)

Gość brzuchaczka
nie podszywaj sie!!!

nie chodzi o ilość tylko o jakość tych ćwiczeń. postaw sobie za cel 15- 20 minut brzuszków dziennie. zacznij od partii dolnych brzucha, później boczne, na końcu górne. sto brzuchów można zrobić z łatwością i byle jak przy okazji, bo skupiasz się na liczeniu. zapomnij o tym i myśl wyłącznie o tym, jak to robisz. mięśnie same dadzą znak, kiedy mają dość.

Gość brzuchaczka
a jakie sa swiczenia na poszczegolne miesnie brzucha?

Gość brzuchaczka
a probowalas juz ze wiez czy tyle pomoze?

brzuszki nie pomogą niestety :-) Poczytaj najpierw :-) Weź kij od miotły i skrętoskłony po 100 dziennie rano i wieczorem a do tego wahadła z obciążeniem (np. butelka z wodą) 1 miesiąc i spoko będzie widać piorunujące efekty-sprawdzone :-)

Gość brzuchaczka
o sprawdzałes/łas ??? piorunujące tzn ile cm??? 10??? wiecej ?? zalezy mi szybko i duzo

na samą oponkę pomoże ruch. tłuszcz w talii trzeba spalić w taki sam sposób, jak w innych partiach ciała. brzuchami wzmocnisz mięśnie, ale nic Ci to nie da, bo spod sadła i tak nie będzie ich widać;) Ćwiczenia, które podaje ogórek, to najprostsze ćwiczenia na talię- i rację chłop ma, to pomoże:) ale naprawdę skuteczne to będzie, jeżeli dorzucisz deficyt energetyczny. czyli dostarczysz mniej kcal niż potrzebujesz.

Gość brzuchaczka
dieta to owszem tylko wlasnei z cwiczeniami to nie wiem jak , a te wahadla to jak sie robi??

normalnie, bierzesz dwie półlitrowe flachy z wodą i robisz wahadło na boki, samym tułowiem, nogi lekko ugięte, biodra nieruchomo w miejscu. Dziewczyno, poszukaj trochę na guglu, to naprawdę nie boli, a dowiesz się więcej i szybciej niż tu. ja naprawdę nie mam ochoty pisać tu całego poradnika. w sieci tego dość

Gość brzuchaczka
dobra zamiast pisac to trzeba dzialac :D dzieki wielkie ide probowac