Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie_ona

czy tylko kobieta ma dbać o siebie?

Polecane posty

Gość prawie_ona

na znak protestu panie nie golmy nóg i pach :):P a co! czy tylko kobiety muszą sie depilować i dbać o siebie??Nie wkurza was ze trzeba non-stop golić pachy, boleśnie depilować nogi? a faceci co?? nic kompletnie nic wrrr to odpowiedz na wszelkie durne topiki typu :kobiety które mają owłosione ręce i niedogolone pachy powinny nosić długi rękaw......to wy panowie zacznijcie golić nogi i pachy i okolice bikini to pogadamy:P

Gość filolopkina
popieram ale nie włącze sie do akcji:P

Gość Malinowa_________61
panowie jak mają ochote na seks to powinni być świeżo po kąpieli pozbyć się nadmiaru zarostu mieć równo obciete paznokcie, czyste uczesane włosy

Gość meskie szowinistyczne prosie
no ale jesli przestaniecie byc atrakcyjne, to stracicie wszystkie atuty w oczach mezczyzny. I co wam pozostanie? Skoczyc tylko.

Gość Monikaaaa82
MASZ RACJĘ. MAJĄ TYLKO WYMAGANIA CO DO NAS, A O SOBIE NIE MYŚLĄ I NIE DBAJĄ.

Gość zawłosiony
owłosienie ma kilka funkcji: a) grzewczą-grzeje cie jest ci cieplutko b)podniecającą-włosy podniecają(długie blond loki:P c)informacyjną-mam duuzo włosów jestem osobnik alfa(duzo testost.) d)zabawową-mozna się nimi bawić(np tymi w uszach czy w nosie:P b)

Gość Malinowa_________61
ble Oo

Gość zawłosiony
co ble?????:P:P

ja tam i tak bede sie depilowac dla wlasnego komfortu:P A facet nie musi sie depilowac wystarczy jak bedzie dbal o higiene...

Gość Malinowa_________61
nie wyobrazam sobie takeigo futrzaka w swoim łóżku ; P

a nie zauważyłyście kobitki, że takie teksty przytoczone przez autorkę można przeczytać tylko na forum ? :D to chyba o czymś świadczy :) A dbamy o higienę dla siebie :)

Gość prawie_ona
nie chodzi o higienę bo szczerze...to codzienny prysznic i dezodorant czyste ciuchy i ręczniki sa dla mnie dowodem dbania o siebie w sensie higieny niz to czy mam nogi gładkie czy są owłosione:P:P a wy panowie ....zacznijcie golić nogi i pachy to pogadamy:D