Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość percepcja werbalna

Moja śnieżynka

Polecane posty

oj kotuś ja nawet juz gdzies posiałam namiary na pana od tego łóżeczka, kiedys byliśmy w kazimierzu i stał pan co takie śliczności robił:) No i życze powodzenia:)

Gość /*/*/*/*/*/
dziecko jak dziecko, jest bardzo przecietna, nawet nieładna bym powiedziałóa, znam prawdziwe pieknosci, ta ma odstajace uszy i kości policzkowe.

Gość melodyyyyy
ciekawe ile rzeczy tobie odstaje ze takie brednie piszesz

Gość hgurighhgdfvldkghd
normalne dziecko, tyle że w durnej kiecce

Gość /*/*/*/*/
dzieciak jest przecietny, nijaki, ale to pół biedy, najgorsze jest to ze ma durnowatą matkę co nie wiadomo po co wkleja zdjęciai chwali sie czymś co jej nie wyszło.

Gość ooooo nieeeee
madonna spokojnie,znowu zaczynasz????

Gość ooooo nieeeee
madonna spokojnie,chcialam ci napisac,ze masz ladna coreczke:-) po co kogos wyzywasz,jak nikt nie napisal niczego zlego na temat twojej corki???? tylko na temat corki autorki. sama prowokujesz,a jeszcze kazesz komus siedziec cicho. nie tak jest?????

Gość ooooo nieeeee
zaznaczam ze nie chce sie z toba pokłocic,tylko zapytac czemu sie tak łatwo denerwujesz i wyzywasz kogos,choc opinia wcale ciebie nie dotyczy???? spokojnie pytam

Gość też tego nie lubie
Głupie pyzdy zazdroszczą dzieciaczka , pierdolą że brzydkie,same jesteście brzydkie kacze mordy jedne .Dzieciaczki boskie ,zdjęcia można wklejać gdzie się chce a wy tępe cipy nie musicie tego oglądać. Idźcie robić loda kolejnemu partnerowi waszego życia ,lodziary :D

bo jak by każdy tylko dbał o swój tyłek to nie było by dobrze. JAk można o dziecku pisać, jakimkolwiek ze jest czyms co komus nie wyszło. No sorki.

Gość percepcja werbalna
Chciałabyś tak wyglądać jak moja córcia w tej durnowatej sukienuni :)

i nie ja prowokuje tylko te osoby które na pomaranczowo anonimowo wyzywają jakies niewinne dzieciaki. Wyzywac można jak sie musi dorosłych, bo oni sie odszczekną, a taka kruszynka nie.

Gość też tego nie lubie
Ja ? ja nic o tym nie wiem :D Nie widze w tym nic złego ,że mamuśka bąbla ubrała w sukienusie ,a małe dzieci lubią się przebierać ,przynajmniej co niektóre .Jedni robią chłopcom irokeziki a inni ubierają w śmieszne stroję dziewczynki :D Fajne bąble i tyle ,nie widzę tu powodów do obrażania kogoś w jakikolwiek sposób i z jakiegokolwiek powodu :)

i co bedziesz sie klocila z kazdym kto napisze cokolwiek zlego na dziecko???? nie dasz rady;-) po co ? nie mowie ze zle,ale tak mnie to bardzo zastanawia

tak tylko napisałam, bo ktoś sie sili od wczoraj na mój rys psychologiczy i jakąś swoistą terapie chyba probuje mi zaproponowac:)

Gość percepcja werbalna
Nie ma sensu dyskutować z wypocinami człowieczymi, bo one czy to na dziecko, czy na kundla zawsze warkną :)

Gość też tego nie lubie
Czemu sie tak dziwisz ,że dziewczyna broni dzieciaczka ,przecież to normalny odruch matki :) Można normalnie napisać ,że nie widzi sie w tym nic pięknego a nie wyzywać czyjeś dziecko od bachorów :)

słuchaj tutaj jest wiele innych wsciekających sie osób. Dziwne ze nie zastanawia cie dlaczego ktos wypisuje jakieś gówna o dzieciakach