Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poweidzzzz

nic do Ciebie nie czuje

Polecane posty

Gość poweidzzzz

miałam swego rodzaju przygode z typem, ktory jak sam mowi nie ma uczuc, powiedzial ze trzeba zerwac znajomosc...bo nie chce mnie ranic pote przekonalam go ze lepiej abysmy si ejednak kolegowali przystal na to ale wtedy znowu zaczely sie emocje calowanie powiedzial ze sam zaprzecza sobie, bo zachwouje si ejak by sie zaangazowal, potem odbylismy rozmowe ze nie bedziemy sie spotykac ( on zadecydował, )) jak go rozgryść? lubi miec kontrole i wladze...i powiedzial ze nic do mnie nie czuje i nie wie czy poczuje do kogokolwiek...

Gość aaaaaasaddvd
moze pisz smski co jakis czas, bedzie wiedzial ze jestes ;p

Gość kasiatwa
zjeb emocjonalny z niego a ni efacet 1

Gość chudzielec_wysoki
szczery normalny facet. moze mu sie podoba, chce seksu, ale nie czuje milosci. ludzie, czy tak trudno to zrozumiec?

Gość Askaaaaaaa
zrobiłas błąd pt zero sprzeciwu, on ma kontrolę i manipulu Tobą, musisz zrobić tak, aby zamieszać wjego zyciu ale z klasa zeby wiedzial ze nie on jest władca.

Gość poweidzzzz
to jak zrobic aby cos poczuł? ze mu si epodobam to wiem bo mi pwoedział!

Z jego zachowania wygląda, że raczej mu sie nie podobasz. I nie wierz w słowa bo nic nie znaczą. Nie uganiaj się za facetem bo to dla kobiety troche poniżające.

Esemseki??? Ale durny pomysł, może od razu wyślij mu noworoczną kartkę z życzniami, żeby mial co ruchać przez cały rok, a jak nie bedzie mial to Ty mozesz mu dać 24/h na dobę 7dni na tydzień. Nie podpowiadajcie gówniarze pomysłów jak zrobić z siebie szmatę w oczach faceta, który sam nie wie czego chce.