Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On jest dziwny albo chory

On jest dziwny albo chory

Polecane posty

bimbula cos w tym jest :) A plan jest prosty i pewnie bedzie skuteczny jesli sie przylozysz do jego realizacji musisz zorganizowac jakas kolacje iz aprosic go oczywiscie zeby ci w czyms pomogl :) konieczny bedzie odpowiednie wdzianko zeby widzial co stracil :) no oczywiscie rozmowa powiedz najlepiej prawde co cujesz i o zmianach jakie w tobie nastapily :) a i powstrzymaj sie od podnoszenia glosu :) bo spalisz caly plan :) mysle ze skonczy sie pozytywnie w razie czego mozesz z nim sie przespac i powiedziec lasce ze dobrze ci robl w nocy :) ale to juz chyba ostatecznosc :)

Gość bimbula
Dziewczyno, a zastanów się sama co byś poradziła koleżance, która by Ci powiedziała, że parę miesięcy temu zostawił ją facet, znalazł sobie inną i na dodatek sprawia mu frajdę stawianie drinków lecącym na niego laskom? Chyba tylko to, że facet chce się wyszaleć i nie w głowie mu małżeństwo, pieluchy itp...

ale nie umiem byc taka wyrachowana...czulabym sie z tym zle

kunegund wyslalam

24

no i jak to oceniasz??

a ona wie ze on sie spotyka z innymi ?? zdecydowanie przegielas z wykorzystywaniem jego uczucia do niego teraz to bedzie problem musze nad tym glebiej pomysle :) A on wie ze chcesz do niego wracac ?? rozmawialiscie o tym ??

dodam ze ona jest od niego :Pwyzsza hehehe

nie sadze by wiedziala co on robi jak jest w akademiku...nikt by tego nie zniosl...a jak z wygladem...szczerze...

brzydul bardzo ladna kobieta- powanie ehhhh zawsze chcialam byc brunetka:)

Mysle ze wolal bym ciebie :) Ale mam pytanie po za tematem co to za lokal ?? bo znajomy jakis :)

kwadratowa gdansk ale rozpisz sie troszke bardziej na temat jej...czy ladna jest...mysle ze wolalbym to nie odpowiedzz:P

ładna jest?? ja zawsze uwazalam ze to maszkaron nawet zanim mi faceta odbila...a tos mnie zaskoczyl

nie no pytam powaznie...

Najlepszym sposobem bedzie nie zadreczanie sie :) Mysle ze to wymaga jeszcze czasu obserwuj go sam zroumie i wroci jak sie wyszaleje skoro planowal z toba jakis slub to chyba cos tez do ciebie wiekszego czuje :)

"Fajnie,Ze sie komus podobam ostatnio laski jechaly po mojej fotce na kafe az furczalo" no wiesz... sama zapewne wiesz jacy ludzie przesiadaja na kafe : sfrustrowani nie udanym zyciem ,zakompleksieni chca swoja zlość wylać tutaj a dowalajac innym dowartosciowac sie :) . I zeby nikogo nie urazic odrazu napisze ze nie wszytscy ale wiekszosc jak najbardziej wiec nie warto przejmowac sie ich opiniami :) pozdrawiam

Gość bimbula
Ja myślę, że uroda tej dziewczyny to drugorzędna sprawa. Zastanów się autorko jak piszesz o swoim ex: nieszczególnie urodziwy (wręcz brzydal), przy Tobie się wyrobił, dorobił, Tobie tyle zawdzięcza. Znałam przypadki kilku takich par, w których kobiety twierdziły, że się napracowały nad facetem i są o wiele więcej warte niż on (choćby chodziło tylko o wygląd). Zawsze kończyło się to w ten sposób, że facet je rzucał, a one miały pretensję, że tyle dla niego zrobiły i jak on śmiał i jeszcze znalazł sobie brzydszą i mniej wartą niż one. Niestety Twój facet spuszczał głowę będąc tak traktowany przez ciebie, ale do czasu. Teraz sobie używa nie musi już być zakompleksiony, odbija sobie lata w których musiał czuć się tym gorszym. Choć mogłaś mu tego nie mówić, ale takie traktowanie (czy nawet myślenie) da się wyczuć.

wczoraj powiedzial mi ze jestem wazna dla niego po czym poszedl na imprreze z nia i kolegami...a ja zostalam sama...z ta jego wanoscia...

ale ja zawsze o bronilam przed opiniamii chocby moich kolezanek typu: co ty w nim widzisz...rodzice tez byli zaskoczeni moim wyborem ale tak zaciecie go bronilam wciskajac wszystkim dookola ze on jest wyjatkowy i z to ggo kocham ze ww koncu wszyscy zaakceptowali go.. nigdy nie dalam mu odczuc ze jest gorszy czy brzydszy badz biedniejszy ode mnie... dopiero teraz gdy w rozmowach z ludzmi wychodz takie rzeczy to sobie je uswiadamiam...i dlatego tu napisalam o nich

co mam robic?? nie umiem byc przebiegla i wyrachowana... wiem ze on cos do mnie czuje...jeszcze... nie chcialabym by z tym walczyl...by staral sie pozbyc tych resztek uczucia do mnie...

mysle ze on nic juz nie czuje ... jak by czul to by nie zostawil cie i nie poszedl z nia i z kolegami na impreze tylko z toba pora znalesc sobie innego faceta widocznie ten nie byl dla ciebie :) a z ta miloscia to co moge powiedziec :) przejdzie z czasem trzeba sie pozbierac i zaczac zyc na nowo nie marnowac czasu na placz i rozpijanie siebie bo to sie zle skonczy wiem cos o tym :D