Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bratex88

Przespać się z nim, czy nie?

Polecane posty

Gość Bratex88

Kwestia tego typu, że miałam już parę razy składane propozycje (aluzjami bądź prosto z mostu) typu czy pójdziesz ze mną do łóżka? Parę tygodni temu jeden kolega, którego znam nieco ponad pół roku, dał mi do zrozumienia, że jest otwarty na propozycje itp... A ja tak teraz się nad tym zastanawiam... Jestem sama, partnera mialam tylko jednego, spałam z nim zaledwie parę razy, nie mam dużego doświadczenia w seksie. :/ Chociaż mam 20 lat... Od marca się z nikim nie kochałam, jestem sama... Z drugiej strony boję się że weźmie mnie za łatwą, puszczalską itp... Opinia ludzi też się dla mnie liczy, z kolei nie znam go na tyle dobrze, by mieć do niego zaufanie... Mieszkam w małej miejscowości, gdzie każdy o każdym wszystko wie... :/ Oporów moralnych za psychicznych i fizycznych może bym nie miała, on mi się nawet podoba i go lubię, natomiast mam moralne i emocjonalne rozterki... :/ Co z tym zrobić? Robić swoje, czy po prostu dać na wstrzymanie?

wydaje mi sie ze jasno dalas sobie odpowiedz:) NIE:) jak napisalas, to male miasto, masz 20 lat, przed toba jeszcze wiele, wiele zwiazków :) boisz sie zdania innych? zalezy ci na dobrej opinii? nie ufasz mu do konca? nie rób tego ;) a może ktoś cie sprawdza? ;)

Gość Bratex88
No, właśnie sama nie wiem. :/ Chcę tego, ale nie chcę wyjść na szmatę. Rozumiesz? Mam na niego ochotę i w ogóle, chociaż z tego co widzę to taki babiarz trochę. :D

Gość 007tytus
Spokojnie :-) Jak kocha to zaczeka ,jak nie kocha to tym bardziej powinnaś go mieć w pupie..../007tytus@interia.pl

Gość Bratex88
Nie kocha. :) Wiem to. Ja też go nie, po prostu podoba mi się fizycznie. :)

Gość dddddddddddddddddd
bez milosci nie warto. bedziesz miala potem duzy niesmak. i mozesz stracic do siebie szacunek. moze on w lozku nie jest juz taki fajny. ja bym postawila na masturbacje jak juz nie mozesz wytrzymac. nie rob tego.bedzie o jedna fajna, szczesliwa kobitke wiecej na tym swiecie.