Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamamamamamamamamamam

egzaminy w przyszlym roku -dzieci rocznik 1996

Polecane posty

Gość mamamamamamamamamamamamam

Czy ktos wie jak to sie odbywa? przerazaja mnie te egzaminy GSSE ,corka sie uczy Angielskiego 2 rok a orlem nie jest .czy zda czy sobie poradzi. moze ktos juz po takich egzaminach?

Moja corka ma kolezanke, ktora bedzie zdawac ten egzamin za 40 pare dni, a w Angli jest od wakacji, od wrzesnia chodzi do szkoly i prawie w ogole nie zna angielskiego....tez sie zastanawiam jak jej ten egzamin pojdzie, bo Twoja jak chodzi da lata to jakos pojdzie, nie martw sie.....Slyszalm, ze jako dodatkowy jezyk obcy mozna wybrac j.polski, przynajmniej u nas tak jest....

Szkoła moich dzieci bierze udział w programie JETSET.Jest to program który sprawdza poziom znajomości języka angielskiego dla dzieci,dla których angielski nie jest językiem ojczystym.Z tego co wyczytałam na ich stronie to jest kilka poziomów testów w tym programie.Po ich zaliczeniu nie ma żadnego certyfikatu.Wynik testu daje jednajakąś wiedzę rodzicom,nauczycielom na jakim poziomie jest dziecko i na co trzeba zwrócic uwagę by poprawić znajomośc języka.Moja córa będzie zaliczać ten test 10grudnia.Sama jestem ciekawa jak jej pójdzie.Nauczyciele sa bardzo zadowoleni z jej osiągnięć a uczy sie angielskiego od września zeszłego roku.Ma 9lat.

Gość gość
bF9r6dyaq3EulN1bmLhvr8Wr