Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona21_

Chcemy bez gumki.

Polecane posty

Gość ona21_

Czesc, mam do was powazne pytanie. Dla niektorych moze byc niepowazne, ale ja pytam serio i chcialabym dostac tez powazna odpowiedz. Do tej pory z moim chlopakiem robilismy to z prezerwatywa, ale teraz wspolnie zadecydowalismy, ze chcemy bez - chce go poczuc, on mnie tez. Ja poki co nie moge przyjmowac tabletek. Myslicie, ze jak z poczatku bedzie bez prezerwatywy a dopiero nalozy w trakcie, ciut pozniej, to nie dojdzie do zaplodnienia? Slyszalam, ze w plynie sa sladowe ilosci plemnikow, ale zeby zajsc przez nie trzeba by cudu. Nie myslimy o calym stosunku bez condoma, ani tez o przerywanym - tylko troche bez a potem juz jak zwykle. Jak uwazacie - mozna tak, bez ryzyka? Dodam, ze mamy rozne specyiki plemnikobojcze, ktore bedziemy stosowac. Chodzi tylko o poczatkowa faze, kilka ruchow, tak bardzo tego chcemy... Skopiowalam ten temat z erotycznego, bo dopiero teraz zauwazylam, ze jest osobny dzial od tych spraw, przepraszam.

Gość hashsdjhksaj
jak sama napisałaś w tym płyn ie sa plemniki więc jak jesteście gotowi na wpadkę to ok, bawcie się dobrze;) a czemu tabletek nie możesz? rozmawiałaś z ginem?

Gość ona21_
no, ale ponoc tam jest ich zbyt malo i sa zbyt slabe - wg lekarzy jest to praktycznie niemozliwe...

ja z miom narzeczonym ponad 3 lata kocham się bez gumki. jedyny "środek antykoncepcyjny" - stosunek przerywany. a środki plemnikobójcze też podobno są dobre, ale nie wiem na sto procent.

Gość experience31
Zajdziesz nie ma cudow.Jak nie za perwszym to za drugim o trzecim razem. Wiem to z doswiadczenia i zadne zakladanie gumy w ostanim momencie liczenie dni plodnych czy jakies spuszcanie na zewnatrz.Malo prawdopodobna skutecznosc.poczekaj jakl zaczniesz brac tabletke.

Gość hashsdjhksaj
wiem że wikipedia nie jest najlepsza ale możesz przeczytać:) http://pl.wikipedia.org/wiki/Preejakulat Ja nigdy nie pozwoliłabym sobie na seks bez prezerwatywy jak nie brałabym tabletek.. Nawiasem nie napisałaś czemu nie możesz brać tabsów i czy rozmawiałaś z ginem

Gość asdgbnhjm
ja z moim nigdy gumki nie uzywalam i czekamy wlasnie na dziecko :P

Gość hashsdjhksaj
i tu masz przykład że jednak można zajść w ciążę, nawiasem gratuluje dziecka:}

Gość pała która by ciągle stała
Oky. Słuchaj młoda/stara,czy jak tam wolisz ;) Bez gumki. Loooz..bluess.. i spontan .. xD Alee... zawsze jest ryzyko. Najlepiej ruchajcie się w dni niepłodne , bo chujowa gumka, nie jest wam na chuja potrzebna xD Jak masz regularny cykl to będzie wam łatwiej...,a jak nie to kur... ja pierdole i chuj xD