Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniesiaaaaa

czy facet potrafi sie zakochac w dziewczynie tak do szalenstwa?

Polecane posty

Gość agniesiaaaaa

czy to jest mozliwe?

powiem Ci to na własnym przykładzie.. może jestem inny, a może to normalne :) moją pierwszą kochałem do szaleństwa..zdradzała mnie jak się potem okazało notorycznie.. teraz este w szczęśliwym związku z drugą, ale powiem, że mam taki lekki dystans...może znów się boję, że dostanę taki strzał??

Gość uważam że ja tak uważam
ze potrafią się zakochać do szaleństwa

potrafia klamac oszukac zbajerowac wykorzystac dziewczyne i ja pozniej "olac" to potrafia idealnie jak nikt inny Eeee.... no żartowałam. :) Nie mam złych doświadczeń.

Gość kociczka_wawa
lepiej żeby nikt Was nie kochał do szaleństwa... wierzcie mi

Gość _*sami*
kociczka_wawa--masz rację :)

Gość tamarra-x
A moj jest we mnie zakochany do szalenstwa i to widac po nim. wszyscy mi to mowia. jestesmy razem prawie 8 lat. zawsze jak gdzies idziemy to kazdy mowi ze on taki wpatrzony we mnie, beze mnie sie nie rusza, w domu jest kochany, zawsze pomaga mi, nawet jedzenie do lozka nosi:)) ja tez kocham do szalenstwa i z kazdym dniem coraz wiecej mimo tych 8 lat razem:))

przepraszam was za swoje pesymistyczne wypowiedzi tutaj wszyskie raczej pozytywnie nastawione do facetow oprocz mnie nie chce nikogo zdolowac wystarczy ze ja mam zly nastroj:(

Gość 123321ww
Jasne ze może. Ja sie kiedys zakochałem właśnie w taki sposob, baa... nawet bym sobie dał rekę za nia obciąć... i co ???? teraz bym kurwa nie miał ręki!!!!!

Gość chyba tak....
123321ww a ile miales wtedy lat?

Gość 123321ww
chyba tak.... Miałem wtedy 21 lat ,a top był 6letni zwiazek, teraz mam 28 i tylko wykorzystuje kobiety, niestety, chyba juz nigdy nie zaufam kobiecie....

Gość elle22
Potrafi, ale bardziej w jej megaatrakcyjnym wygladzie niz w duszy:D Jakoa nikt sie nie zakochuje na zaboj w szarych myszkach...

Gość 123321ww
Mała dziewczynko Wiesz ostatnie miesiace mojego zycia to istny dramat. Byłem ze wspaniała kobieta (tak mi sie kiedys wydawało) ta sielanka trwała jakies 5 lat pozniej juz tylko schody. Po 5 latach zwiazku cos jej sie odwidziało i zostawiła mnie jak wyjechałem z kraju. Po powrocie po niecałych 2óch miesiacach zastałem swoje rzeczy spakowane do kilku toreb w piwnicy!!!! Po moich żałosnych staraniach udało mi sie ja odzyskac po pół roku. Na poczatku było swietnie, romantyczne wycieczki, narty w swieta poprostu cos niesamowitego. Pracowałem nad tym zeby jej na nowo zaufac. Pracowałem nad tym dosc długo, i wtedy kiedy zrozumiałem ze jej ufam...bach zostawiła mnie znów.... To co przezyłem przez ten czas od rozstania to poprostu koszmar.... I tutaj moje pytanie do Ciebie, jak taki facet jak ja moze sie zwiazac/zaufac inne kobiecie?????? jak???? moze kiedys, znajdzie sie taka ktorej zaufam, ale teraz.... nawet jakbym chciał nie potrafie :/

Gość kaoina
uwazam,że może a nawet znam takiego jednego.. ;))

Tu akurat Jarek powiedział jak Napoleon \" Kobiety cieszą się zbyt dużym szacunkiem. Nie powinno się ich uważać za równe. W rzeczywistości są to tylko maszynki do robienia dzieci\" :P:P

tutaj moje pytanie do Ciebie, jak taki facet jak ja moze sie zwiazac/zaufac inne kobiecie?????? jak???? ja moge powiedziec to samo o facetach:O ja akurat tez zostalam oszukana niestety nie tylko raz i juz sie z tym pogodzilam ze swoja samotnoscia chyba juz nie chce byc z nikim nie potrfailabym zaufac zreszta nie znioslabym gdyby mnie ktos kolejny raz oszukal o przezylam to strasznie bez lekow sie nie obeszlo:O

Gość racja olenka21
nikt sie nie zakoch*je na zaboj w szarych myszkach... wlasnie dla takiej ja tez zostalam zostawiona wiec jak widac to mozliwe:P

Gość 123321ww
Mała dziewczynko Może źle to ujełem mówiac ze wykorzystuje kobiety, owszem spotykam sie z wieloma naraz, juz nawet nie wiem jak kłamac zeby to wszystko miało rece i nogi. Tyle tylko, uprzedzam, zeby sie nie spodziewały czegos konkretnego z mojej strony... A swoja droga czekam na taka perełke ktora zawroci mi w głowie:)

Gość 123321ww
.... i o dziwo ciagnie je do mnie, nie odmawiaja spotkan, seksu, czasem zwykłego wypadu do kina czy na impreze.... wiem tylko ze żadna z nich nie jest ta ktora moze mnie zainspirowac....