Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mysle i nic

czy zdecydowalibyście się?

Polecane posty

Gość tak mysle i nic

Mam 2 malutkich dzieci- jedno niecale dwa lata a drugie 4 miesiące. Psa- kundelka malutkiego. Caly dzień opiekuję się moim stadkiem sama. I teraz mam pytanie. Czy zdecydowalibyście się na drugiego pieska czy lepiej poczekac aż dzieci podrosną? Mam możliwość kupić mojego wymarzonego pieska za niewielką cene. Ten piesek to moje marzenie odkad pamietam. Też bardzo malutka rasa, ale wiadomo szczeniaczek to pelno pracy z nauką sikania itd. Zdecydowalibyscie się na kolejnego pieska w takiej sytuacji czy poczekać? Mam rozdarte serce a dziś muszę dać odpowiedź.

podobno dziecko wychowane ze zwierzakiem jest spokojniesze, wyrozumiałe i bardziej pokornew dalszym życiu..i kocha zwierzęta.. :)

Gość tak mysle i nic
tak zgadzam się ale mamy już jednego psa więc mluchy mają kontakt ze zwierzątkami. zastanawiam się teraz nad drugim. Nie wiem tylko czy nie będzie za dużo malych stworków na metr kwadratowy :)

Gość ja mysle ze nie ma na co
czekac, zwlaszcza ze jak mowisz - masz okazje ;) Okazje sie tak czesto nie trafiaja. A tak odkladac mozna w nieskonczonosc ;)

Gość tak mysle i nic
heh nie no metry kwadratowe nie stanowią przeskzody- średniej wielkości domek z ogrodem. pieniądze? nie mogę narzekac ale jak wiadomo zawsze mogloby być więcej. na szczepienia karme itd stać mnie będzie. Bardziej mnie martwi to jak ja to ogarnę?