Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wera123

help!!

Polecane posty

Gość wera123

hej dziewczyny..mam 23 lata i mam 2 letnia coreczke ale 4 miesiace temu kochalam sie z facetem z zabespieczeniem i od wrzesnia do listopada mialam normalna miesiaczke (mam nieregularny okres bo czasami od 2 do 5 dni wczesniej)a przed tym okresem ktory ma nadejsc wlasnie jutro sie zestresowalam no a brzuch mnie boli a tu nic nie widac...i nie wiem czy mam zrobic test ciazowy czy dalej czekac ?

Gość kasia nowak
Może warto poczekać? Jeśli bardzo się niepokoisz to zrób test i będziesz wiedziała:)

Gość wera123
poczekam ale nie wiem czy wytrzymam bo coraz bardziej sie stresuje tym faktem

Gość experience
Ja tez czekalam bo myslalam ze mi sie spoznia i na ostanim gwizdku usuwalam. Nie czekaj.

Gość wera123
ale mi sie nie spoznia okres mam dostac jutro ale sie stresuje ze nie nadejdzie...poza tym ja sie zabezpieczalam!!!!!!!!!i raz mi sie w maju zeszlego roku opoznil bo sie wlasnie stresowalam...

Stres to najgorszy wróg.Jeśli miałaś normalny okres prze 3 miesiące to nie jesteś w ciąży.A jak się tak bardzo stresujesz to po prostu jutro rano zrób test i po kłopocie.Pozdrawiam.

Gość wera123
to nie takie proste ...najchetniej to bym juz dzis kupila test ale mieszkam w malej miejscowosci a w dodatku aptekarka zna mojego ojca ktory kupuje u niej w aptece czasem leki a nie chcialabym zeby sie dowiedzial ze kupowalam tam test ciazowy...

No to rzeczywiście:(ale naprawdę jeśli okres był normalny,tzn. nie krótszy i nie bardziej skąpy to wszystko ok. a kiedy się kochałaś, w jakiej fazie cyklu,jak długie masz cykle i jakie to było zabezpieczenie?

Gość dokladnie tak
Wydaje mi sie ze bedzie wszystko ok- a okres nie nadchodzi wlasnie przez Twoj stres....Nie mysl o tym a sama zobaczysz ze bedzie wszystko ok:)Pozdrawiam i zycze powodzenia.

Gość wera123
noctua byla to prezerwatywa ...pisalam juz o tym wczesniej ...okres nie byl skapy ani krotszy ..dokladnie kochalam sie 31 sierpnia a okres mialam 17 wrzesnia...

Gość wera123
okres mam tak co 28 dni ale to roznie bywa ..bo w listopadzie dostalam 6 dni wczesniej...

Jeśli z prezerwatywą było wszystko ok. napewno nie jesteś w ciąży.Poza tym skoro masz normalny okres to 100%.W ciąży zdarza się(rzadko) krwawienie do 4 miesiąca, ale jest skąpe. właściwie takie plamienie więc okresem tego nie można nazwać.Nie stresuj się, bo to tylko opóżnia okres.

Gość wera123
noctua dzieki za slowa otuchy ale na wszelki wypadek zrobie test to i nerwy mi przejda a okres sie pojawi :)

Gość bez jaj
teraz to już nie help... chyba wszystko jedno czy zrobisz... czy poczekasz...???

Test zrób, nie będziesz się bać w przyszłym miesiącu.Pozdrawiam ciepło:)

Gość wera123
do bez jaj jaja to ty z siebie robisz