Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyskusji cd

DYskusja cd.

Polecane posty

Gość dyskusji cd

Droga Basiu (żeby nie było, że imienia nie pamiętam). "dla mnie nie tylko głupotą ale debilizmem jest fakt ze ktos pisze koniec tematu "amen" a sie rzuca sie jak sledz na brzegu i pieprzy jak nienormalny to jest smutne "

Gość dyskusji cd
akurat było do mnie jak mniemam. Przykre to jest to, jak mnie zrozumiałaś, bo ja wcale się na tobie nie wyżyłam. Forum po to jest, żeby wypowiadać swoje opinie i dyskutować. Dyskutować, a nie rzucać tekstami w stylu debilizmu. Ok, może i debilizm wyłazi ze mnie uszami, niech będzie.

Gość dyskusji cd
Ale gwoli ścisłości: " 15:49 [zgłoś do usunięcia] Bajbajka1986 zapomniałyscie o mnie ja mam imieninki i nikt życzonek mi nie złożyl z kafe buuuu " - to nie jest zwykłe wspomnienie o imieninach, ale ewidentne upominanie się. Ogarnij się Basiu. Forum jest po to, żeby dyskutować i wyrażać swoje opinie. Ale mogę się mylić w związku z moim debilizmem. Ale ty jako osoba bez owego debizlimu i jakże oświecona, powinnaś o tym wiedzieć, a nie kłapać dziobem i do tego bez żadnych argumentów.

Gość dyskusji cd
A co do twoich jakże inteligentnych tekstów i bogatego słownictwa typu żenua (de facto uzywanych przez osoby w przedziale wiekowym 10-16), to stało się oczywiste, kto na pomarańczowo napisał "żal. pl" akurat o mnie, reewelce i czarnej, czyli o osobach które ośmieliły się wyrazić sprzeciw jękom zdruzgotanej z powodu braku życzeń panienki. Bo przecież moim zasranym obowiązkiem jest pamiętak, jakie imię kryje się pod kazdym nikiem, bo potem zapomnę o imieninach a buuuu.

Gość dyskusji cd
Porównaj się z Itą, Mimo iz kiedyś z mojej strony padły pod jej adresem niemiłe słowa, po chwili wszystko wróciło do normy. A ty sraczkujesz i od razu wyjeżdzasz z debilizmem i rzucaniem się jak śledź. Nie zyczę sobie takich tesktów, a na twoje puste odzywki typu nio cio i żenua będę odpowiadac czy sobie tego zyczysz czy nie. Mogę być zlinczowana na tym forum, ale obchodzi mnie to tyle co zeszłoroczny śnieg. pewnie z powodu wspomnianego już debilizmu. Ogarnij się, bo aż razi to co wypisujesz.