Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona bardzoooo

jusia dobrze ubrana? jednak nie...

Polecane posty

Gość zdziwiona bardzoooo

przegladałam wczoraj zdjecia w starych czasopismach i takiej porażki dawno nie widziałam: ślub Kożuchowskiej a Steczkowska wychodzi z koscioła w sandałach z gołymi nogami,trenczu i czarnym kapeluszu.. te gołe obute w sandałki nogi mnie powaliły....kazdy srednio przeszkolony w kodeksie ubraniowym wie,ze slub= zakryte buty..cudzy czy własny...i rajstopy..nawet cieliste ale jednak.. żadna ekstrawagancja,łamanie konwenansów tylko po prostu brak znajomosci etykiety :(:( kto to twierdzi,że ona jest jedną z lepiej ubranych Polek? może jak ja ktoś ubierze to jest

Mi się wydaje ze wybieranie Najlepszych ubranych Polek to jest ustawione jakoś bo nie sądzę że ona jest dobrze ubrana.. Ale cenie Cielecką i Mołek.. Steczkowska nigdy mi się nie podobała co do ubioru

Gość Justynaaaaaaaa
Każda Justyna jest zajebistaaaaaaaaaa

nie wiem jak Mołek ubiera sie prywatnie ale styliści w TVN robia jej krzywdę ubraniami podkreslajacymi biust w okolicach talii w stylu "stara ciotka"

do Zdziwiona bardzo: pierwsze slysze zeby obowiazkowo na wlasny czy cudzy slub trzeba bylo wkladac rajstopy i zakryte buty. Czy to znaczy ze jesli slub i wesele odbywa sie w upalny dzien to obowiazkowo kobiety powinny sie \"piec\" w rajstopach i zakrytych butach? ja na sluby w cieple dni zawsze wkladalam sandalki na gole nogi i nie uwazam zebym lamala jakis kodeks, a uwazam sie za osobe znajaca zasady etykiety i kodeksu ubraniowego.