Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fertaska

Mam juz dosc tej ciuciubabki

Polecane posty

Gość fertaska

dlaczego mezczyzni maja takie zmienne nastroje ,raz jest mily i mysle ze mu zalezy a raz wyzywa sie na mnie .Jak go oleje to pierwszy sie odzywa albo szuka ze mna kontaktu.Raz na wozie raz pod juz nie wiem co o tym myslec.Niewiem czy mu zalezy czy nie

Gość fertaska
nie jestesmy razem i to wlasnie o to chodzi jak juz zaczyna cos sie dziac to zaczyna jakies humory miec tak ze mam go dosyc,a gd to widzi to sie przymila o co mu chodzi

Gość fertaska
chyba sie tylko bawi moimi uczuciami choc ja na razie mu ich nie okazuje bo niewiem na czym stoje nie chce wyjsc na kretynke zeby sie ze mnie nabijal pozniej

U mnie to samo. Generalnie jest mim byłym chłopakiem i "przyjacielem". Ostatnio powiedział, że nie potrafi mnie pokochać, że związki nie są dla niego, że chce gdzieś wyjechać i inne pierdu, pierdu. Zachowuje się jednak jak zakochany mimo że nie jest moim facetem. Przenosi przez błoto, przytula, buziaczki w czółko, potrafi nawet o 4:00 odprowadzic mnie na pociag. Jak jestem chora czuwa przy mnie jak matka. Przychodzi od czasu do czasu zrobić mi śniadanko, nosi walizki, mówi, że bardzo mu zależy,ale...no właśnie nie chce ze mna być. Kiedy mówię ok to może powinniśmy zerwać kontakt, bo ja Cię kocham a Ty nie odwzajemniasz tego uczucia to on wtedy: jeżeli będzie Ci z tym dobrze to tak zrób, ale ja nie chcę zrywać z kontaktu, bo bardzo mi na tobie zależy i jestem z toba związany emocjonalnie". Nie wiem co mam robić!!!

Gość fertaska
moze faceci sie wypowiedzcie wiem ze on sie domysla ze mi na nim zalezy ale nie daje mu poznac moze to go czasem wkurza

Gość fertaska
No witaj w klubie ale my jestesmy na etapie poznawania sie nie jestesmy para i naprawde myslalam ze zaczyna jakies uczucie kielkowac ,ale co zakielkuje to albo moja duma albo jego to niszczy,a szczegolnie jego nastroje

Gość ghdhgd
a ile macie lat?

Gość te sylwesrtowa
dzieci masakra :p