Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KoloroweKredki

Co to kurde ma być?!

Polecane posty

U mnie to samo. Generalnie jest mim byłym chłopakiem i \"przyjacielem\". Ostatnio powiedział, że nie potrafi mnie pokochać, że związki nie są dla niego, że chce gdzieś wyjechać i inne pierdu, pierdu. Zachowuje się jednak jak zakochany mimo że nie jest moim facetem. Przenosi przez błoto, przytula, buziaczki w czółko, potrafi nawet o 4:00 odprowadzic mnie na pociag. Jak jestem chora czuwa przy mnie jak matka. Przychodzi od czasu do czasu zrobić mi śniadanko, nosi walizki, mówi, że bardzo mu zależy,ale...no właśnie nie chce ze mna być. Kiedy mówię ok to może powinniśmy zerwać kontakt, bo ja Cię kocham a Ty nie odwzajemniasz tego uczucia to on wtedy: jeżeli będzie Ci z tym dobrze to tak zrób, ale ja nie chcę zrywać z kontaktu, bo bardzo mi na tobie zależy i jestem z toba związany emocjonalnie\". Nie wiem co mam robić!!!

Gość idealnie nieidealny
jakiś POpapraniec :D

Gość zarazwracamaco
masochista

No ciężko, bo jak sie kocha to się nie potrafi odejść. Gdyby powiedział: "kochasz mnie a moje uczucia są odmienne, dlatego odchodzę", wtedy byłoby mi łatwiej a tak to nie potrafię tego zakończyć. Za każdym razem jak próbuję to jest ta sama gadka i się rozklejam :/

Gość bubaaa
nie mam pojęcia.