Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renatta.............

Gdzie wymienić pieniądze?

Polecane posty

Przez kilka lat "zbieraliśmy" drobne, 10 gr, 20 gr, 1 gr itd. Uzbierała się tego prawie cała skrzynka, pewnie z 5 kg tego jest. Za każdym razem po zakupach wrzucaliśmy tam wszystkie drobne, ale wczoraj miarka się przebrała, chciałam podnieść skrzynkę a ona mi się rozleciała w rękach, musiałam wszystko zbierać. Gdzie to wymienić? W banku przyjmą? Kiedyś trochę drobnych wymieniali mi w naszym osiedlowym sklepie spożywczym, ale takiej ilości to nie wezmą.

Gość zapytaaj w banku
ale pewnie pobiorą prowizję

nie wybieram się tam w ciągu najbliższych dni, ale chyba będę musiała

u chlopakow na Stalowej w Warszawie. oni maja nawet niezły kurs. i oryginalny przelicznik. z nimi interesy oraz operacje finansowe dostarczaja to czego nie kupisz za żadne piniędze - moc wrazeń.

wrażenia to ja miałam wczoraj, jak to zbierałam :)

Gość kornelia-czarnuszka
Odświeżając wątek.Teraz coraz bardzej popularne stały sie kantory internetowe. Ja z własnego doświadczenia mogę polecić kantor zyskac.pl Tutaj wystarczy miec tylko konto walutowe i spokojnie mozemy zdalnie bez ruszania z domu wymienić pieniądze.

Gość Nosterik
Owszem, kantory internetowe to świetne miejsce na handel. Mają o wiele lepsze stawki niż zwykłe kantory no i nie musisz ruszać się z domu. Sam korzystam z usług kantoru: https://www.wymieniajtaniej.pl/ i jestem zadowolony.

Gość po 1,2i3
ludzie macie chyba problem z czytaniem ze zrozumieniem.AUTORKA TOPIKU PISALA GDZIE WYMIENIC DUZO DROBNYCH NA GRUBSZĄ KASE A NIE O KANTORY :D

Gość eryk_orłoś
No ja juz jakbym mial wymieniać przez internet to tylko i wyłącznie przez sprawdzony i polecony kantor, żeby mieć pewność ze wszystko pójdzie naprawde dobrze. Dlatego bardzo często i kiedy tylko mam taką potrzebę korzystam z tego kantoru www.kantoronline.pl

Gość use
Zdecydowanie warto sprawdzać opinie i oceny innych użytkowników w różnych zestawieniach kantorów online. Ja zawsze sprawdzam, jak dany e-kantor wygląda w porównywarce strefawalut.pl i głównie na tej podstawie podejmuję decyzję, z którego skorzystać

Gość Ztern
Też uważam, że kantory internetowe takie jak wymieniaj taniej to bardzo dobry pomysł. Mają w końcu bardzo atrakcyjne kursy wymiany.

Gość qwep
Sporo już o tym kantorze słyszałam i czytałam, ale jeszcze nie korzystałam - ja za każdym razem przy wyborze kieruję się danymi z porównywarki strefawalut.pl (kursami, opłatami za przelewy, opiniami)

Gość okiiii
Od jakiegoś czasu jak mam euro do wymiany to loguję się na stronę http://amronet.pl. Nawet przy małych sumach opłaca się u nich wymieniać, nie jest to platforma stworzona tylko z myślą o firmach obracających milionami.