Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nooooi_______________

jak wzbudzić zazdrość

Polecane posty

znacie jakieś śprawdzone sposoby wzbudzające w waszym facecie zazdrość? jesteśmy już jakiś czas razem, on czuje się bardzo pewnie...

Gość choleryczka 102
czytałam ostatnio gdzies mieszną gafe panienki co chciala zazdrosc w chlopaku wzbudzic Napisała do niego sms: "bardzo chętnie sie z tobą spotkam dzis o 18. , soory to pomyłka" Wszystko to napisała w jednym smsie i wysłala do swojego faceta!!!!!

zazdrość jest czasem przyjemna prawda? w jakiś sposób stajemy się niej pewni siebie. mój facet za bardzo zazdrości nie okazuje. Potrzebuje jakiejś recepty:)

slyszalam jak jedna dziewczyna zalozyla sobie fikcyjne konto na naszej klasie .nie wiem czy wkleila zdjecie jakiegos przystojniaka czy nie i z tego konta dawala sobie komentarze do swojej galerii zdjec

Gość choleryczka 102
to może zacznij troche bardziej stroic sie do pracy, jak dostaniesz smsa od kogos usmiechnij sie skasuj go i nie mow od kogo, ja tak czasem robie i u mnie to dziala. Ale nie za czesto.

ja współczuje twoim rodzicom, z kobietą raczej nie jesteś skoro nie masz szacunku.. mój facet jest szczęśliwy ze mną... ja potrzebuje trochę więcej pewności siebie!

choleryczka masz racje z tym strojeniem. Problem jest tylko w tym że ostatnio zrobiłam się zbyt leniwa.. musze się wziąć w garść i to zmienić!!! jak się postaram to naprawdę niezła sztukencja ze mnie:) z tymi smsaami to działa masz racje. Zawsze się dopytuje kto pisał.

haloooooo no napiszcie coś

Gość szuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
w czasie sexu pomyl jego imię....(;

hard core troche heheh ale dobre:D:D:D