Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mi24..

Nie chce wiecej prosic meza o seks

Polecane posty

Gość Mi24..

Maz nie jest zbyt temperamentnym kochankiem. Dlaczego ja zawsze chce, a on tylko czasami? Nie chce sie wiecej proscic o seks, bo to upokarzajace. Czuje sie brzydka i niekochana. Mam 24 lata i wrazenie, ze 20 lat malzenstwa za soba. Czasem mysle, ze znajde sobie kochanka i przestane czekac ''az maz bedzie mial ochote'' ;(

trzeba, było przetestopwać kandydata na męża, a teraz, to już po ptokach, forsiaty kochanek wskazany. ;)

Gość Mi24..
Kiedys bylo inaczej...

Gość Mi24..
miedzy oczy pewnie tez cierpisz na ozieblosc skoro tak emocjonalnie podchodzisz do tego tematu

Spróbuj porozmawiać z mężem,a potem podejmij decyzję.Współczuję bo znam to ale z odwrotnej strony.

Gość posejdon23
.....WIERNOŚĆ ...... to takie bardzo istotne słowo ......

po prostu to jest smieszne, piszesz ze masz 24 lata, cierpisz na ozieblosc partnera i co? wchodzisz na kafe, zeby usprawiedliwic chec zdrady? myslisz, ze to rozwiaze sprawe? nagle za sprawa magicznej rozdzki przestal chciec uprawiac seks? nic sie nie dzieje bez powodu - nic

Jasne bądź jak Penelopa,a mężuś może bzyka na boku :O

Gość adaskost
Posejdon....ale mam wrażenie że kobiety zapomniały, że takie słowo istnieje

Gość nic tu po mnie
Współczuję i rozumiem, też nie mam sexu od męża.

Droga autorko u mnie jest ta sama sytuacja! a jesteśmy ze sobą tylko 3 lata wieć co będzie póżniej?Też myślałam,żeby sobie kogoś znaleźć ale chyba nie potrafiłabym zdradzić...

Gość Mi24..
Nie bzyka na boku, nawet nie ma na to czasu. To fajny, mily facet ale seks jest dla mnie bardzo wazny, nie potrafie tak zyc. Jestem zmeczona juz ta sytuacja. Boje sie wieczorem przytulic do meza i znowu uslyszec, ze nic z tego nie bedzie.

Nie bzyka na boku, nawet nie ma na to czasu. To fajny, mily facet ale seks jest dla mnie bardzo wazny, nie potrafie tak zyc. Jestem zmeczona juz ta sytuacja. Boje sie wieczorem przytulic do meza i znowu uslyszec, ze nic z tego nie bedzie. jestes kretynka czy tylko udajesz? a zapytalas o co chodzi? sprobowalas poszukac swojej winy? bylas na terapii? konsultowalas sie z jakims specjalista? poza tym ile to trwa? miesiac? tydzien?

Gość nic tu po mnie
Takie są realia.

Gość Mi24..
Megan my tez jestesmy ze soba niewiele ponad 3 lata. I ja rowniez boje sie o to co bedzie za kilka lat. Nawet nie chce o tym myslec.

adaskost -> ciekaw jestem jakie to słowo by miało dla ciebie znaczenie,gdyby tak twoja połowica odstawiła cię od cycka i dawała np raz do roku za dobre sprawowanie ? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość posejdon23
Wy kobiety chyba lubicie sie użalać nas sobą teraz to troche uogólniłe ale w wiekszości przypadkach to tak wyglada ... w szukacie zaraz podowów do zdrady !!! i takie podsumowanie : Co to jest wierność kobiety? Jest to obawa przed utratą zdobytej pozycji.

no cóż, powiedz mu jak ma temperment zimnego makaronu, a potrzebał służącą do garów i sprzątania, to mógł sobie nająć gosposię, jak ksiądz dobrodziej. :)

Gość Mi24..
Miedzy oczy nie potrzebuje twoich rad, wykaz sie swoja madroscia na innym topiku

Gość Mi24..
bmblondyn dobry argument :) Ehh... juz tyle razy sobie obiecywalam, ze nie bede wiecej pytac, prosic, inicjowac, ale zawsze jest tak samo.

Gość adaskost
xyzed.... wiernośc ma dla mnie bardzo duże znaczenie..... i wyobraz sobie ze jak facet kocha to czeka..ja czekalem poltora roku..jak zona z przyczyn zdrowotnych nie mogła ..a poźniej nie miala ochoty.....teraz juz jest dobrze....warto bylo czekac

też rozumię przyczyny zdrowotne,ale nie bardzo rozumię inne :O Póltora roku powiadasz? A co powiesz o np 10 latach bez przyczyn zdrowotnych???? i nawet bez tzw form zastępczych,tylko nie bo nie??? Wypróbuj i pogadamy.

Gość Mi24..
xyzed wspolczuj Kto nie zna problemu nie zrozumie tego nigdy. Nie wiem czy potrafilabym zdradzic, czasem tylko nachodza mnie takie mysli kiedy jestem bezsilna.

nie chcesz zdradzić to wywal mu już kawę na ławę i nie licz na to,że z czasem będzie inaczej,bo nie będzie :O Przerabiałem to więc twierdzę,że albo teraz się sprawa wyjaśni i lepiej ,gdy się rozstaniecie,bo potem jak amen w pacierzu będzie zdrada.

XY, proszę Cie tylko o jedno: rozumiEM!!!! :O A wracając do tematu - Jeśli przez 10 lat nie potrafisz uwieść kobiety i ciągle słyszysz "nie bo nie" to znaczy, że z Tobą też może coś być nie tak. I to samo dotyczy autorki - nie potrafi uwieść męża? Czy nie chce jej się? Bo prościej nadstawić doopy innemu przy minimalnym wkładzie własnym :O

Gość adaskost
xyzed..nie umiem ci odpowiedziec 10 lat to kawał czasu.....ale dla mnie zdrada to koniec zwiazku..nie potrafilbym zaufac..ja czekałem bo bardzo kocham, mimo że było sporo okazji potrafilem powiedziec nie. A do autorki topiku.... uważam, że jesli tak ci zależy na sexie jest dla ciebie tak ważny to rozstan sie z mężem..(jesli nie macie dzieci to dobrze bo ich nie skrzywdzicie), i wtedy poszukaj nowego partnera. Miej odwage to zrobic jesli tak ci na tym zależy a nie oszukuj osoby któą podobno kochasz i nie zdradzaj bo to bardzo boli....