Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mi24..

Nie chce wiecej prosic meza o seks

Polecane posty

dzieki panie stanowczy, moze ja nie umiem sie jasno wyrazac ;-) ale dokladnie to samo mialem na mysli ;-)

Gość jhgfg
mam to samo...olej dretwe komentarze nic nie wnoszace do temtu.. terapia i inne ble,ble,ble....spoko,fajnie powiedziec -gorzej zrobic. juz widze jak moj maz zapiernicza do jakiejs tam poradni po..porade...tak!i jeszcze opowiada o tym,ze nie ma ochoty na sex... ja nie musze chodzic po porady1sama wiem o co chodzi!o prace!przynosi wszytskie problemy z nia zwiazane do domu i tyle.. co mam zrobic?kazac mu pojsc na bezrobotne? takie jest dzisiejsze zycie..im wiecej stresow tym bardziej sie odechciewa tego czy tamtego... i to nie tylko my tak mamy. wlasnie dwudziestopare latki ,trzydziesto...uprawiaja sex rzadko.albo dzieci,albo praca... tylko dlaczego ja mam na tym cierpiec???????? co?mam sobie faceta za pienidze wynajac tak ja to zrobiloby 99% mezczyzn w tej sytuacji???????????

Gość jhgfg
"zostaw go i nie oszukuj"! ale co jesli ja Go kocham?????????????i jest dla mnie calym swiatem ale nie czuje sie przy nim kobieta sexowna???????????

Gość Mi24..
Jestesmy malzenstwem i poza lozkiem jest wszystko ok. Nie chce sie rozstawiac. Ale boje sie, ze faktycznie jego ozieblosc wszystko popsuje, bo jak tak mozna zyc. Chce byc kobieta pozadana, chce zeby maz czasem mial na mnie ochote.Moje poczucie wrtosci spada do zera. xyzed - rozmawiales o tym z zona?

Mało stanowczy-> nie byłeś w takiej sytuacji więc nie chrzań:D:D:D:D poza tym błazna i uwodziciela już mi się przestało chcieć z siebie robić tylko po to by w nagrodę doopy dostać.Wolę świeżą krew :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D i lenistwo ,gdy mnie uwodzą :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Mi24... no pewnie i to niejednokrotnie ależ ile można po pysku obrywać za propozycję np pójścia do specjalisty:D:D:D:D Wszak to mój problem:D:D:D:D

Gość jhgfg
ja tylko nad jdnym sie zastanawiam:) czy on naprawde potrafi miesiac wytrzymac bez "totalne niczego"????????? bo moj orgazam sztucznie pedzony ale jest:(:) ale co z nim??????zero potrzeb?????????????????????

Może to unikat i faktycznie nie potrzebuje? :O Normalny facet potrzebuje.

Gość jhgfg
ja pier...:(swiadomosc ze moj maz jest UNIKATEM jakos mnie nie pocieszyla wrecz odwrotnie😭

jest jeszcze inna mniej unikatowa możliwość,a mianowicie taka,że ktoś inny mu w tym ;) pomaga. Wybierz sobie co wolisz?

Gość jhgfg
a moze on po prostu na mnie nie leci?moze tylko tak sie tlumacze ta praca?..kto go tam wie?... tylko nakgorsze jest to ze innym faetom jakos sie podobam i...czasem sobie mysle by wykorzystac te bron...zdradzic....tylko co mi to da?..jesli da to tylko chwilowa przyjenosc:(poza tym jest dziecko...nie chcialabym sie rozstawac.......ale wiem ze nie moglby ze mna wtedy byc.

Gość jhgfg
nie ma innej...poki co ...

Jhgfg - skoro tak dobrze znasz swojego męża, wiesz że nie poszedłby do poradni nawet nie pytając go o to, ba, nawet znasz wszystkie przyczyny jego zachowania to nie jestem w stanie zrozumieć dlaczego masz jakieś problemy z egzekwowaniem swoich potrzeb :O

może faktycznie weź go perfidnie wykorzystaj kilka razy tak na rozgrzewkę?

Mało_stanowczy -> przepraszam za mało precyzyjnie się wyraziłem ale Ty napewno nie znasz też lepiej mojej sytuacji niż ja sam :classic_cool:

Gość Mi24..
Staram sie jak moge, pracuje, sprzatam, gotuje, dobrze wygladam i uwazacie, ze to ja jestem ta niedobra bo chce seksu? Bo mam swoje potrzeby? Przeciez nie chce zdradzac, nie chce szukac gdzies indziej, chce seksu ze swoim mezem!!! Tylko. Dla mnie to on jest egoista, nie ja.

Idiotyczny pomysł:D ale weź może zdobądź viagrę i zaaplikuj mu w jedzeniu?

XY - nie ma zo co, luzik :) Nie uzurpuję sobie prawa do wiedzy o wszystkim, ale argumenty typu "nie byłeś w takiej sytuacji" jakoś kiepsko mnie przekonują :) Mi24 - skoro chcesz swojego męża to co do ciężkiej cholery robisz tutaj? Jeśli nie chcesz z nim iść na terapię (czy on z Tobą, nieistotne) to idź sama i dowiedz się co zrobić, żeby go zachęcić! Jak myślisz ile osób na kafeterii ma jakąkolwiek wiedzę w tej kwestii. którą potrafi i zechce Ci przekazać? Czy nie wydaje Ci się, że rozsądniej byłoby udać się do specjalisty? Tutaj możesz sobie pogadać, jeśli tego akurat potrzebowałaś, ale na tym koniec.

Mało_stanowczy > to dobry pomysł ze specjalistą pod warunkiem,że nie trafi na takiego ,że jej zaleci coś na obniżenie popędu:O bo może to mieć niemiły skutek i w niczym nie pomoże.

Gość tamira *****
Mój też tak miał, sex raz w miesiącu. Po kilku cichych dniach nauczyłam się mówić co mi leży na sercu. Wykrzyczałam mu że dla mnie sex jest bardzo ważny, a jeżeli dla niego nie to czy mam znaleźć sobie kochanka, a wie, że się podobam innym i tu dałam przykład kilku jego kolegów, o których wie, że na mnie lecą. Poskutkowało, poszedł do seksuologa, zrobił badania okazało się że ma za mało testosteronu i niestety sexu będzie coraz mniej. A co mi pozostało? Kocham go i nie odejdę. Fakt zaczął się bardziej starać, sam inicjuje sex. Ja już tak bardzo nie nalegam, zawsze pozostaje dildo. Tylko ze ja mam dopiero 30, a on 36 smutne

też kiedyś wykrzyczałem jako Ty, kochanką zagroziłem jako Ty po gębie oberwałem,zwyzywany zostałem i klawo :D:D:D:D:D:D:D:D:D ale wbrew temu co twierdziła na brak chętnych nie narzekam :classic_cool:

Gość lulaaa
ja mam 25, mój facet 28... on chyba nigdy nie ma ochoty, zmusza się jak sam powiedział ze względu na mnie czasami raz na tydzień, czasem raz na dwa tygodnie... czekam kiedy tygodnie zmienią się w miesiące. jestem atrakcyjna i kocham sex, uwielbiam dawać rozkosz, ale on nie lubi gdy go dotykam. nie chce żebym go pieściła, irytuje go to, odwraca się i fuka gdy ja cokolwiek inicjuję. ja kupuję sobie bieliznę, robię przebieranki, a on łaskawiezerknie i tyle. kocham go strasznie, szaleję za nim i jego ciałem, ale uwierzcie mi- po blisko roku takiego czekania czuję się jak kotka na gorących blaszanym dachu, a na niego jestem podświadomie coraz bardziej wściekła- ostatnio po pijaku mu wykrzyczałam że "jebac mi się chce" :(...i coraz bardziej podoba mi się pewien znajomy. ostatnio w rozmowie dotknął mojego ramienia a mnie ciarki przeszły... wszystko mi się wali...

miedzy oczy -> no nie mogłem bo nieprzygotowany byłem na taką sytuację.Wiesz dziecko,dom,pies ,kredyt itd itp:D:D:D:D:D:D:D:D

Poza tym niech myśli,że ma wytresowanego chłopa pod pantoflem :D:D,a że pantofel dziurawy to już inna sprawa :D:D:D:D:D