Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupianamaxa011

czy warto???????

Polecane posty

Gość glupianamaxa011

Czy wartko brnac w cos z ma male szanse powodzenia i wszystko tlumaczyc miloscia?????????Zakochalam sie w nieodpowiednim facecie.Mysle ze on tez mnie kocha... Swiadcza o tym nie tylko slowa i gesty. Strasznie mi ciezko zyc z tym wszystkim.Oboje strasznie sie motamy bo oboje mamy rodziny. U mnie jest latwiej bo nie mam dzieci.Udaje sama przed soba ze jeszcze troche i to sie skonczy ale tak naprawde siedze w tym po uszy. Kocham go.Teraz nie mozemy sie widywac. On jest zagranica.Pisze codziennie i dzwoni kiedy moze. Czasami nie moge doczekac rana i kilka razy budze sie w nocy patrzac na zagarek. Co sie ze mna dzieje... Nigdy tak sie nie zachowywalam. Rozmawiamy o tym ze bardzo chcielibysmy byc razem ale oboje boimy sie wywrocic cale nasze dotychczasowe zycie do gory nogami... Nie mam pojecia co robic... Czy kierowac sie sercem i walic w to liczac na to ze moze sie uda.. czy zdusic to i myslec racjonalnie... Tkwic nadal w moim poukladanym zyciu i bezsensowym zwiazku w ktorym juz nic oprocz przyjazni nie zostalo...(z nadzieje ze to moze kryzys ktory

Gość glupianamaxa011
:-(