Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

robaczek41

z jakiego powodu zerwał z wami facet?

Polecane posty

\'dokładnie tak\' => współczesnej młodzieży tylko wydaje się, że są bardziej dorosli ;p Jeden jedyny raz ktoś dał mi kosza. A czemu? Cytując byłego \'bo mnie to przerasta\' ;) Masz żywy przykład na dorosłość. Aaaa... zapomniałam. Mam czekać jak dorośnie...

Gość dokladnie tak
Hehehe ale co go przerasta?Bycie z druga osoba?Wspolne spedzanie czasu?Przeciez nie oznajmilas mu po miesiacu ze chcesz aby zostal ojcem Twoich dzieci i chcesz sie z nim zestarzec prawda?A co do tej "doroslosci" moze i masz racje;))A na tego niezdecydowanego i przestraszonego NIE CZEKAJ...bo sie zestarzejesz a on potem stwierdzi ze nadal nie czuje sie gotowy na powazny zwiazek;)))

'dokładnie tak' pod groźbą użycia przemocy kazałam mu się ze mną związać ;) Przerosło: -bycie z druga osobą? - być może. A raczej na pewno. -wspólne spędzanie czasu? - było nudno. Zgrywał domatora :P -po miesiącu dziecko? - haha desperatką nie jestem, pomyślę za jakieś 7 lat o tym ;) -zestarzeć? - siwego włosa dziś znalazłam :D ale z nim? nic mi o tym nie wiadomo, a tym bardziej żebym go o tym informowała ;) Sytuacja jest komiczna. Znamy się 13 lat (możecie tu szukać powodu), to on twierdził, że będziemy 'żyli razem, długo i szczęśliwie'. Twierdził, że ja niczego nie widziałam (tzn jego uzcuć). Po czym go przerosło jego wielkie szczęście. A raczej chyba najbardziej optymana opcja: bo tu chodzi o to, żeby gonić króliczka... króliczek złapany już nie jest taki interesujący. ;)

Gość ochach
ze mna zerwał facet bo jego żona zaszła w ciąże... głupio ale prawda.

Gość dokladnie tak
Faceci sa dziwni:)))Nadal niech zyja w przekonaniu ze to oni sa Panami sytuacji i ogolnie gdyby nie oni to my KRUCHE BEZBRONNE I NIEUDOLNE kobietki nie dalybysmy sobie rady!;)))