Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolkaaaa...

co myslicie o 25 letniej dziewocy?

Polecane posty

Gość markov
kobieta co miałby przede mna 2 partnerow , a ja byłbym 3 kolejnym musi miec rozchwianie emocjonalne .Wiem ze taka jest bardziej skora do zdrad , równie szybko sie zakochuje co odkochuje . Mógłbym chodzić tylko z dziewicą albo tylko z taką co miała jednego partnera przede mną . Dziekuje za uwage.

Gość racja.....
markov a Ty jestes prawiczkiem? i ile masz lat?

Gość ze sie szanuje i nie
a nie pomyślałeś, że to nie z nią, ale z tymi facetami było coś nie tak rusz mózgownicą chłopie

Gość markov
ja jestem konserwatywny . Nie potrzebuje dziewczyny ktora nie moze sie zdecydowac albo ma problemy emocjonalne . Zakocham sie a potem mnie rzuci , bo sie mną znudzi ? Dlatego nie ma mowy bym sie umówił z taka ktora miała dwóch partnerow przede mna , bo wydaje sie podejrzana . Moze byc ze mna tylko dla łozka , dla zabicia czasu , a mi chodzi tylko o miłosc.

współczuję braku wiary w siebie

Gość markov
a nie pomyślałeś, że to nie z nią, ale z tymi facetami było coś nie tak rusz mózgownicą chłopie a czy ty jestes tą co miała wiecej niz jednego partnera hehe ? JAkos mnie atakujesz

no nie wiem kto atakuje, ale najwyraźniej prawda w oczy kole

Gość markov
dziewictwo jest ważne , wazniejsze dla mężczyzn niz kobiet. FAceci chca miec dziwice za dziewczyne .. Nie oszukujmy sie

Gość markov
ja nie mam duzych wymagan , ale dziewictwo to jednak podstawa . Znam jedna kurewke z mojego bloku , ktora oddała sie 20 lat starszemu potem była z jakims Portugalczykiem a teraz postanowiła wyjsc za Anglika i wyjezdza . NIe ufam kurewkom

Gość slodka_
marcov ale z Ciebie... idz kup sobie świerszczyka... i spadaj z kobiecego forum

Gość slodka_
przez takich jak Ty potem ta"dziewica" ma drugiego

Gość markov
no i co . Wole nie miec dziewczyny niz chodzić z używaną laską hehe

Gość slodka_
a Ciebie nikt pewnie używać nie chce haha i to twój problem dlatego nie oceniaj innych więcej one są warte niż ty stokroć współczuje tej która Cie w końcu zechce ale to pewnie będzie jakaś desperatka

Gość markov
a ty mnie znasz ? Juz nie jedna laska mnie podrywała . Wiec nie mam z tym problemu .

Gość slodka_
bo ty jej nie potrafisz poderwać hihi chłopcze zmykaj lekcje odrabiać i już koniec nie będę sie zniżać do Twojego poziomu

Gość markov
ale przeciez cały czas zniżasz sie do poziomu pasa całego osiedla . Robisz loda w koncu na kolanach wszystkim

Gość kobietaaa 24
przestałam być dziewicą 2 miesiące temu. Czekałam na tego właściwego :) i doczekałam się. Na brak zainteresowania ze strony mężczyzn nigdy nie narzekałam (no chyba że tych właściwych ;) ) Nie uważam że 25-letnia dziewica ma powody do wstydu - wprost przeciwnie.

Gość wiecie co a ja
a jak twoj facet zareagowal?

Gość kobietaaa 24
był zaskoczony :) pozytywnie nie spieszyliśmy się z decyzją o rozpoczęciu współżycia. Powiedział że poczeka aż będę gotowa i sama będę tego chciała. Powiedział że to, iż czekałam właśnie na niego, bardzo dużo dla niego znaczy

Gość wiecie co a ja
a on ile ma lat jesli mozna wiedziec doswiadczony?

Gość hahaha3
ja straciłam dziewictwo w wieku 24 lat z moim męzem(wtedy jeszcze nie byl mezem, ale wiedziałam, ze nim bedzie), w miłosci jestem stałą jak sie zakocham, to raz a porzadnie.zreszta prawdziwa miłosc jest jedna co najwyzej dwie...a nie 13 !! Lubie seks,ale nie chciałąm robic tylko dlatego, ze inni to robia, albo z jakims obcym facetem, oblesne to mi sie wydawało, jak niekotre kolezanki sie chwaliłi, jak szły z ledwo poznanym facetem do łozka, nie oceniam ich, ale po prostu to nie w moim stylu, nie mogłabym z tym zyc! Znałąm tez takie ktore, smiały sie ze mnie, ze nie spałam jeszcze z nikim, one uwazały, ze spanie z facetami, jest potwierdzeniem ich atrakcyjnosci(bo były niedowartosciowane), a wiadomo, ze faceci mysla inaczej, spia z kobieta jesli jest chetna raczej nie odmowia i to bezwgledy na jej urode.. Ja nie musiałam sie nigdy seksem dowartosciowywac!nie po to on słuzy, zreszta byłam i jestem pewna siebie i nie jest mi do tego, zaden facet potrzebny

Gość Damki Krawiec
Violka! Juz dziesięć lat temu, mogłaś "przyzwolić na współżycie i inne czynności płciowe" nie narażając patnera/partnerki na kłopoty sądowe. Tych lat nie odda ci nikt! Co myślę? Żal mi cię poprostu. Wielka miłość, trwały związek i świetny seks - to zwykle zupełnie różne sprawy. Zrób to w końcu, a może ci się... spodoba.

Gość agnieszkaaaa
nic nie myśle.... kiedys zapytalam mojego chlopaka o to czy kochalby mnie gdybym miala bogata przeszlosc seksualna powiedzial ze pewnie wtedy mielibysmy inne podejscie do zycia, inne wartosci, nie pasowalibysmy do siebie i prawdopodobnie nasze sciezki by sie nie spotkaly.. ja tak samo mysle: w jego przypadku..

Gość kobietaaa 24
mój był doświadczony i w sumie dobrze bo mniej było wszystkich stresów w trakcie tylko że niektórzy zapominają, że seks jest dla dorosłych! później taka małolata jest w ciąży, często nieszczęśliwa i okazuje się że co trzecie małżeństwo w Polsce się rozpada.

Gość do kobieta 24
a nie przeszkadzało Ci, że on miał inne przed Tobą??? Ja nie wiem czemu ale jestem w pewien sposób zadrosna o jego poprzednie a kilka ich było... Ja też mam 24 lata i jestem dziewicą choć pewnie już niedługo ;) kocham mojego obecnego chłopaka i wiem, że on mnie też a moje dziewictwo? - troche go zaskoczyło, dopytywał się czemu taka ładna kobieta... ale nie przeszkadza mu to ;) to radzej ja mam czasem jakieś dziwne myśli :O

Gość małaMiiiii
wioleczka wrzuc foteczke :D