Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aska17

folder ukryty!problem

Polecane posty

Gość aska17

mam pewien problem. ukrylam folder. ukryl sie ale kiedy chcialam go spowrotem pokazac nie dalo sie. biore na panel ster... tam dalej dalej... i pokaz ukryte foldery cos takiego... ZASTOSUJ! i nic..folderu nie ma .. pomozcie czy ja cos robie nie tak..jakos inaczej to trzeba..czy cos jest nie tak z moim kompem;/..

Gość nudzisz pipo nudzisz
Pokaż ukryte pliki i foldery - ma być to zaznaczone a poza tym ukryj chronione pliki systemu operacyjnego - ma byc odznaczone jak ukryłas z opcji folderu to to pierwsze powinno wystarczyc 💤

widocznie zlapałas małego trojana albo cos w tym rodzaju zainstaluj sobie ComboFix i bedzie po sprawie naprawi Ci to ;)

Gość jakiego trojana człowieku
gdzie tu widzisz wskazanie na trojana, czym sie róźni "mały" trojan od "dużego" trojana :D

jedno jest pewne jest błąd w : HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\SuperHidden i trzeba to naprawic :)

Gość aska17
aaa to ja juz nic nie wiem .wkurzam sie..;( to co robie nie dziala! ja zaznaczam sowje a komputer swoje robi. i dalej jest "nie pokazuj ukrytych..."...

do aska17 wpisz w google ComboFix potem ściągnij i zainstaluj potem kliknij next albo dalej ;) i ten program juz wszystko rozbi za Ciebie daje sobie myszkę obciąc ;)

Gość aska17
ok to probujemy:) dziekuje :) za pomoc

Gość ale fiuta bys nie zaryzykował
choc w zasadzie i tak go nie uzywasz