Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkjfsdkjfs

czy taka kobieta wazy duzo?

Polecane posty

Gość lkjfsdkjfs

55kg, 163cm wzrostu, 27 lat...duzo?

Gość Monikaaaa82
chwalisz się? NIE, nie waży za dużo.

Jak na 20 latkę masz przecudowne wymiary , to idealna waga. Natomiast jeśli masz 27 lat to tak się zastanawiam czy nie za mało - mam na myśli rodzenie dziecka.

Gość ervtb
a przy 160 cm - 50 kg?? - 28 lat

Gość Monikaaaa82
50 przy 160 tez nie

ervtb : Przytyj ze 2-3 kilo a będzie jeszcze lepiej :) No chyba że masz ogólnie kiepską figurę ale jeżeli masz normalna to przytyj :) Faceci lubia okrągłości , wolą pogłaskać mięsko niz kości :D

Gość lkjfsdkjfs
ja mam 17 lat, to mnie nie dotyczy...po prostu takie głupie pytanie wpadło mi do głowy widzicie co nuda robi z człwiekiem?:D

sa kalkulatory BMI skorzystajcie z nich to nic trudnego

Gość to jak tyle wazysz to
masz anoreksje jezeli uwazasz ze to duzo.. a jesli chcesz sie chwalic to masz na umyśle:D:D

Gość bittersweet a.
mily twardziel - jak myslisz, dziewczyna ważąca ok. 63 kg przy wzroście 165 to tak tragicznie?? gdy ktoś przyeczyta, chocby tu na forum ile waze, to pojawiają się komentarze typu "gruba suka" itp:P A ja nie czuję się z moją waga gruba. Owszem, drobniutka nie jestem, ale bez przesady. Po prostu nie moge zrzucic tych 8 kg, chociaz treningi mam co drugi dzień i mało jem, ale mniejsza z tym:D

bittersweet ::: Posłuchaj skarbie : Zdecydowanie lepsza jesteś niż te które ważą po 45 przy 160 cm :D Ty nie ważysz aż tak za dużo , to wam kobiety się tylko tak wydaje ale tak nie jest. A tak swoją drogą to im grubsza kobieta tym bardziej uczuciowa i podnbiecona podczas seksu - tak przynajmniej twierdzą naukowcy. I jeszcze jedna rzecz: Urodzisz zdrowe dziecko , a to chyba bardzo ważne :) Pzdr i nawet mi się nie waż odchudzać ! :D

bitter sweet : To tez zależy jak gruba masz kość i jaka masz sylwetkę genetyczną. Ja znam taka dziewczynę która ma 162 cm i waży 65 kg. Figurę ma przecudowną , no modelka poprostu. Tylko że Ona aerobik , rowerek , bieganko i inne :) Ale figurę ma przecudowną

Gość bittersweet a.
Miły twardzielu Figurę mam genetycznie średnią na jeża. Z jednej strony tata brzuchaty (od piwa:D), mama puszysta kobietka. Siostry - bardzo chude, ale to z powodu jedzenia po listku sałaty na dzień. W kazdym razie wyglądają świetnie, myśle ze gdybym sie baaardzo postarała to bym tez mogła tak wygladac, ale...to przeciez jedzenie - w pewnej czastce - nadaje zyciu smak:D I nie wiem co jest gorsze - być troche bardzo bardziej zaogrąglona czy nie miec tej przyjemnosci jaką jest jedzenie. I napewno figury nie mam przecudownej, a tym bardziej do modelki mi daleko (chociaz wcale to dla mnie nie jest wyznacznik kobiecego piekna, wiec moze lepiej?). I az tak wysportowana nie jestem...co prawda mam co drugi dzień trening, ale to jest tylko trening salsy, po której nie spala sie tak kalorii jak po aerobiku lub rowerku:)

Gość agrest smaczny
ja mam 174 wzrostu i ważę 56 kg

moim Zdaniem jeśli kobieta potrafi pokochać swoje ciało to nieważna jest waga a zawsze będzie piękna :P Ja swoje prubuję pokochać :P

Agrest, kościotrupem jesteś. Już sobie wyobrażam Cie w trakcie rodzenia , gały Ci chyba na wierzch wyjdą z bólu . Ale co ja bedę gadał , masz sama rozum więc rób jak chcesz .

Bitter - a ile masz lat ? to tez ważne. Jeżeli przed trzydziecha to naprawdę jest dobrze Jeżeli nastolatka to aby bartdziej podobać się chłopakom zrzuć ze 3 kilo , ale nie więcej . 3 wystarczy. Najlepiej to by było gdybyś namówiła się na uprawianie sportu ale nie męcz się :D

Gość bittersweet a.
ani nie jestem nastolatką, ani nie przed trzydziestką - 21:D i chyba napisalam, ze uprawiam jakis sport. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe, ze salsa jest własnie jakims sportem:D

ten agrest to była moja wypowiedź... szczerze ? Kościotrupem ? sory... chyba jesteś pierwszą osobą która tak uwarza.....bo chcesz wierz mi lub nie ale jak siedzę mam brzuszek i wszyscy mi to mówią że powinnam jeszcze zrzucić