Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Girlicious

Wszyscy wciąż pytaja ,,dlaczego jesteś sama,,

Polecane posty

Zaczyna mnie to juz wkurwiać. Mam 19 i pół roku jestem ładną kobietką i każdy wciąż się mnie pyta ,,Dlaczego taka ładna dziewczyna jest sama,, Odnoszę wrażenie że ludzie myślą ze widocznie cos ze mną jest nie tak skoro jestem sama a ja po prostu wole samotność. Czy to coś złego??

Nie.Uważam , że każdy ma czas na wiązanie się z kimś.Dlatego ja wypowiedzi ludzi bym olała...Lepiej późno niż w cale...

Gość elle22
Powiedz prawde: Bo nie spotkalam jeszcze faceta wartego uwagi.

Gość złego jest to że masz
coś z mózgiem :(

Gość nerwiczka
ale masz problem ja Cie nie mogee

Tzn do niedawna byłam zaręczon. Cała rodzina liczyła ocziwiście na wesele itd ale ja o tym nie marzyłam. Teraz jestem sama i wcale za długo ten stan nie trwa a każdy ciągle tylko ,,dlaczego jestes sama i dlaczego tak,, Rozumiem gdybym miala 30 lat to ok ale dlaczego pilnik mi robią teraz...Wrrrr

Mnie też to wkurza i to jak ! 21 lat mam , nie mam dziewczyny a podobno mógłbym mieć prawie każdą. Wszyscy dosłownie gdy słyszą że nie mam dziewczyny robią wielkie oczy. -----Mówią : ale przecież ty taki ułożony chłopak jesteś - jak to możliwe ? ----- Naprawdę nie masz powodzenia ? Nie wierzę ! i inne tego typu. A ja wkurwiony na maksa odpowiadam : Jeżeli któraś mnie zauroczy to będe miał , teraz żadna mnie nie kręci. Boże , co za debilstwo.

Ludzie są dziwni. Powiedz ze wolisz byc sama niz zwiazac sie z kims nieodpowiednim i sie meczyc w takim zwiazku. I ze wiazanie sie z kims na sile przynosi tylko zle skutki.

Nie mam problemu z tym .. Po prostu zastanawia mnie co inni myślą o osobach samotnych.Czy samotnosc jest postrzegana jako cos dziwnego zwłaszcza gdy dziewczynie niczego nie brakuje itd.

to powiedz im to co myślisz... ja bym nie dała sobie w kasze dmuchać Jestem też młoda ale po części wiem co przeżywasz teraz jestem związana ale jak byłam wcześniej sama i ten stan trwał troszkę długo ... to Wszyscy mi gderali że powinnam kogoś mieć a ten twój kolega jest fajny.Lecz ja to olewałam i zawsze mówiłam że mam czas a na siłę niczego nie szukam i Faktycznie swojego obecnego partnera Przez przypadek poznałam i nigdy nie myślałam ze ja mogła bym być znim... a nasze drogi po 3 latach znajomości zeszły się do siebie...

Gość nerwiczka
makabra powiedz ze wolisz dziewczyny

milytvardziel dokładnie mam to samo... Albo wszyscy patrza się ze widocznie cos ze mną jest nie tak hahaha albo patrza na to że mam wielu przyjaciół z którymi imprezuja i robia ze mnie szmatę która bez zobowiązań sypia z przyjacielem raz tym raz tym. Dopisuja sobie sami historie. Moja mama ostatnio zadała mi pytanie czy czasem nie jestem lesbijką

Też jestem samotna i mam już dość:O A na horyzoncie nie widać nikogo, niektórzy chcą tylko seksu, a ja chcę związku! Chyba się nie doczekam:O

Nie wiem dlaczego ludzie samotni są bardzo żle odbierani. Ze mnie juz robia albo lesbijkę,albo szmate,albo kosmite ;) Najsmieszniejsze jest to ze ta samotność ma przeszkadza wszystkim tylko nie mi:)

A wiesz o tym że na 99 % dostał byś ode mnie taki łomot że z trudnościa byś wstawał ? Nie wiem jak wyglądasz ale wiem że ciapa jesteś , po oku widać , no chyba że to nie twoje. Brwi Ci wylazły pasztecie , cos krew Ci nie krąży właściwie a to spory dowód na to że nie masz kondycji a tak swoją drogą to wyglądasz jak pedał

Gość jihaaaa
Mnie też tak pytali- taka ładna, inteligentna- dlaczego jesteś sama? Mówiłam, że nie spotkałam jeszcze nikogo z kim bym chciała być. Teraz od roku jestem z mężczyzną, a ludzie za jego plecami mnie pytają, dlaczego jestem z nim? Chyba po prostu lubią wtrącać się w nie swoje sprawy. Nie ma na to lekarstwa

ufffff dobrze ze sie mnei nikt ta nie pyta:P mam prawie 5 lat:P a w wieku 19 lat to w ogole prawie o chlopakach nie myslalam:P

Jarek ty się kiedyś doigrasz. Jak cię złapie kiedyś to Cię zakuje w dyby a do twojej mordy będę załatwiał swoje potrzeby fizjologiczne. A na czole napisze Ci jeszcze taki napis " WC"

Jarek po chuj sie wypowiadasz tutaj nawet nie czytając dokladnie!! Nie jestem zadnym pasztetem tylko młodą fajna dupa a ty chyba cos dawno nie dupczyles bo sperma ci w mózgu szaleje zabardzo

Szmata to nazywaj swoje odbicie w lustrze. temat jest o tym że osoby samotne z wyboru sa traktowane jak dziwne czy gorsze !! Nie potrzebuje twojej wielkiej wiary w moja urodę. Wystarczy ze ja sama jestem soba zachwycona i znam swoją wartość . Ty nie musisz

Jareczku albo sam masz mega kompleksy albo rzeczywiście nienawidzisz kobiet:) Nie znasz nie widziales a piszesz tylko pasztet i pasztet;) Taki pewny siebie jestes ze tylko pasztety na kafeterii piszą?? Sprawia ci przyjemność ubliżanie komuś?? Mnie akurat to nie wzrusza hehe ale czasami możesz kogos urazic pamietaj

Gość oooooooooooooooooooooooooooooo
jestes jeszcze bardzo młoda wiec nic w tym dziwnego ze nie masz faceta

Gość zxcnmjhsderyu
skoro nie masz chłopaka, to znaczy ze nie uprawiasz sexu? czy uprawiasz tzw sex bez zobowiązan?