Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Girlicious

Wszyscy wciąż pytaja ,,dlaczego jesteś sama,,

Polecane posty

Gość mikołajka 23
milytvardziel i cała reszta: nie karmić trolla, przecież temu jarkowi cyz jak mu tam tylko o to chodzi....błagam was milytvardziel nie przejmuj sie co gada taki kretyn jak on, to go najbardziej wkurzy że nie będziesz reagował na jego kretynizmy wypisywane......a swoją drogą widać (czytać hehe) że to właśnie z ciebie fajny facet jest a nie z takiego dna co to ludzi potrafi tylko obrażać na forum (bo w realu pewnie by zwiewał aż by się kurzyło za nim, a poza tym założę sie że mu słoma z butów wystaje i do dwóch nie umie zliczyć) koniec - nie karmimy trolla

Gość zxv
na faceta masz jeszcze czas

Mam identyczna sytuacje :) Mam 19lat byłam 3 lata w związku prawie za mąż wyszłam :O Ale było mi źle dusiłam się chciałam korzystać z życia i żyć swoim życiem a nie przejąć spod wpływu mamy na męża :O Rozstaliśmy się i jestem szczęśliwa wolna młoda niezależna czuje że świat do Mnie należny :D Za to moja rodzina i bliscy nie mogą tego pojąć taka ładna a sama i bez chłopa się marnuje, powtarzam marnuje!!! Pojechałam ostatnio na wesele na wieś do rodzinki. Wiedząc że na miejscu będę miała pod dostatkiem zabawowych chłopaków wiec po co mam brać osobę towarzyszącą żeby mi fochy szczelała że tańczę z tym a nie z nim :O a tam normalnie nie do pomyślenia, spokojnie się napić nie mogłam bo czemu sama czemu sama aż się wkurwiłam i powiedziałam im że sama bo jakbym przyjechała z moją osobą towarzyszą to by mnie tu na stosie spalili :D Zamknęli się i niech myślą :P

Jak byłam zaręczona to piłowali mi czache ze taka młoda i mieszka z facetem. cale liceum walczylam z rodzicami o to zeby mi sie nie wpiepszali w zycie. Nie akceptowali mojego związu ze wzgledu na to ze moj facet był starszy i 3 razy siedział .... A nagle gdy go nie ma to mama zakochana w nim i placze dlaczego juz z nim nie jestem;/ Chora sytuacja...a co czuje ja nikt sie nie zastanawia i tylko na mnie wjeżdzają

Gość ty jarek jesteś taki extra
piekniś a i tak nikt cie tu nie chce

Jarek wez mi tu lepiej wypierdalaj bo nie mam ochoty czytac twoich błazeńskich tekstów prostaku. Wyreguluj sobie lepiej brwi bo ci oko zarośnie lapsie.

Taak skont ja to znam :D Jak byłam z narzeczonym to było wyjdź sama, miej też swoje życie młoda jesteś a zachowujesz się jak stara mężatka itp :D a teraz chłopa se znajdź tak źle,a tak jeszcze gorzej :D W ogóle doszłam do wniosku że przez te 3 lata coś mi umkło że nawet nie zauważyłam że się taka chora nagonka zrobiła na bycie w związku :O Paranoja jakaś :O Mam wrażenie że nikt nie pojmuje że ja po prostu wole być sama i że jestem sama ale nie samotna!!! Kurcze ciśnienie na związek to mogę mieć pod 30tkę a nie teraz kiedy facet może mnie tylko ograniczać :O

Gość czy mozna być szczęśliwym
bez pary : można. Ale i tak każdy ci wmówi,ze nie można,a ty w to uwierzysz.

Weż placku malowany tutaj nie błyskaj cudownymi przemysleniami na temat pasztetów:) Chyba głodny jesteś :P:P Oj no niestety pamiętajmy że kto rodzi się prostakiem, prostakiem przemija, choćby słoma w butach ze złota była.

Gość KaRoLa86
Ja też nie myśle być z kimś tylko dla zasady, bo tak wypada. Tylko nie moge zrozumieć dlaczego komuś tak bardzo to przeszkadza. A najczęściej maja o to pretensje osoby które są w związku. I wygląda na to że nie chcą żebym miała lepiej od nich:))))Najlepiej ich olać a niech sobie mówią.

Gość KaRoLa86
A tego Jareczka to bym ukróciła o głowę, bo po co się udziela jak topik go nie dotyczy. Ale z idiotą nie ma co się w dyskusję wdawać, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem:))))):)))):)))).

Tępak poprostu chce sie lekko polansować hahaha ale słabo mu to wychodzi:) Śmiesza mnie tacy ludzie w chuj. Brzydkie to niewykształcone i odrzucone przez społeczeństwo i szuka szczęścia na FORUM DLA KOBIET hahaha Jareczku pierdol sie na ryj zryluchu bo szmacisz się tylko tutaj

Tępaku !! hahaha czy ty wogóle wiesz co ja napisałam w temacie?? JESTEM SAMA BO CHCĘ !! Mogłabym miec codziennie innego,ale nie potrzebuje nikogo!! Nie narzekam tu na brak mężczyzny !! naucz się czytac buraku bo widze że twoja inteligencja jest porażająca a raczej jej brak !! Tapete to moze i ty wcierasz w swój przybity ryj bo napewno nie ja:) Ciekawe że panna z krzywymi nogami jest foto-modelka i bierze udział w pokazach:) Ciekawe ciekawe:)

hhahaa , Jarek mendo ale mam Ci ochotę manto spuścić :D Ty jesteś beztalenciem , głupim ubliżatorem , pustym tępakiem ale potrafisz tak skutecznie człowieka wkurzyć że aż go rozsadza.

A ciebie az tak on wkurza hehe?? Mnie śmieszy...zastanawiam sie czy sam jest taki parchaty że chce wmówić brzydotę innym czy może bili go w przedszkolu:) Psycha zryta ossstro:):)

Jarek a co powiesz o tej dziewczynie która pojawia się obok wypowiedzi ? Ta z czarnymi włosami i takimi świecącymi się brazowymi oczkami. Ma głęboki dekolt. Też brzytka ?