Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Błękitna_Betty __

mam ochote na seks, chce napisac do kolegi o tym wprost... wypada???panowie?!?!

Polecane posty

Gość Błękitna_Betty __

CHYBA jest wolny...spalam z nim pare razy bylo cudniee

Gość stokrotka__22
Błękitna_Betty __ I jadłam jego kupe Błękitna_Betty __ Robiłam mu też kupe na klate podszywy...! :(

Czemu nie - oczywiście że wypada. Jeśli tylko interesuje Cię sam seks, bez uczucia (nawet w przyszłości), to nie ma problemu. Wszystko jest dla ludzi!

Gość Błękitna_Betty ___
won z mojego tematu wszyscy procz odpowiadajacych na pytania

Gość Błękitna_Betty ___
zwykle on proponował:O

Gość Błękitna_Betty ___
poza tym było kilka mcy przerwy.... jak kogos ma na stale to wyjde na idiotke, nie?:O :(

Gość Błękitna_Betty ___
chciałabym go nakłonić do ponownego zbliżenia. Czy nietaktem będzie wręczenie mu reklamówki z kupą na zachętę?

Gość Błękitna_Betty ___
właśnie przed chwilą rozmawiałam z nim przez komórkę. Zgodził się ze mną przespać pod warunkiem, że dołączy do nas mój pies Azor. Robię się zazdrosna Jak go zapytałam czy ma rozwolnienie to wyłączył telefon :(

Gość gość
Może tu chodzi o twój egoizm:o Może on tez by chcial, żebyś choć raz miala rozwolnienie, a ty bys tylko chciala brac i brać. Wywaliłabym takiego lachona za drzwi:oReklamówka z kupą to dobry pomysł....Możesz też wymalować kupą na jego dzwiach wielkie serce przebite strzałą i napis: Aj law jor sziet.Bedzie twój.:classic_cool:🖐️

Gość Błękitna_Betty ___
Dzięki za rady, wezmę je sobie do serca. A przed chwilą znalazłam w kuchni (za kuchenką) starego, zatęchłego, zielonego kotleta. Zjem go ze smakiem i poczekam na rozwolnienie. Później pojadę do swojego ukochanego. Czy w ramach gry wstępnej mogę mu na**ać do buta? Będzie to stosowne?

Gość Błękitna_Betty ___
21:52 [zgłoś do usunięcia] Błękitna_Betty ___ Dzięki za rady, wezmę je sobie do serca. A przed chwilą znalazłam w kuchni (za kuchenką) starego, zatęchłego, zielonego kotleta. Zjem go ze smakiem i poczekam na rozwolnienie. Później pojadę do swojego ukochanego. Czy w ramach gry wstępnej mogę mu na**ać do buta? Będzie to stosowne? spierdaj podszywie pierdolniety

Gość Błękitna_Betty ___
22:03 [zgłoś do usunięcia] Błękitna_Betty ___ nienawidzę podszywaczy bo mają większe rozwolnienie ode mnie wsadz se w dupe jebany dewiancie

Gość Błękitna_Betty ___

Gość Błękitna_Betty ___
uppp

Gość Błękitna_Betty ___
kurwa no i nie mam rozwolnienia :/ chyba jak nazbieram psiej kopy to się nie domyśli co? :(

Gość Błękitna_Betty ___
no nie, mój pies narobił mi na dywan :( Przynajmniej będę miała śliczny prezencik dla ukochanego :)

Gość gość
Szukam kogoś do wirtualnego seksiku:) Jestem Zuzanna z http://sextelefon.co.pl/8.html troszeczkę puszysta ale za to doświadczona i spełnię twoją każdą fantazję, w******* Cię tak, że zapamiętasz to do końca życia, nie wstydź się i dzwoń, nawet jak jesteś młodszy, zadowolę Cię i nauczę wielu sztuczek!

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? Znudziła Ci się żona , szukasz kochanki na telefon , bingo super trafiłeś. Jestem Natalia, moja fotka jest na http://flamingo.co.pl/ . Zapraszam Cię do mojej p**deczki która ma zawsze i wszędzie ochotę na ostre ******nko . Jestem non stop wilgotna i chętna wystarczy że do mnie zadzwonisz