Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jeeeest

Mam juz dosc!!

Polecane posty

Gość co jeeeest

Dlaczego ja mam takiego pecha? Dlaczego kazdy facet, ktorego poznaje to albo oszust, albo amator przygodnego sexu? Osttanio poznalam mezczyzne- zaden casanova z wygladu, przecietny niepozorny gosciu i co sie okazalo? Interesuje go tylko sex? Cholera, mam juz dosc. Mam skonczone 24 lata i nie moge ulozyc sobie zycia. Chce normalnego faceta, ktory nie ma seksualnej sieczkiw glowie!!:(

Gość kaoina
skąd ja to znam..? he. Mnie również dotyczy ten problem..;/ boję się,ze mnie po prostu ciągnie do takich drani.

Gość co jeeeest
Mnie nie ciagnie do takich facetow!!! ja zawsze urywam takie znajomosci, bo nie interesuje mnie przygodny sex.

Gość co jeeeest
W wiekszosci przypadkow to byli naprawde niepozorni faceci. Myslalam,ze tacy przecietni goscie nie maja "nasrane" w glowach, ale niestety:(

Gość kaoina
jeśli o to chodzi to mnie również. ale najgorsze,że zawsze spotykam takich którzy bawią sie moimi uczuciami,a ja ślepo wierze w to co mówią.. ja się angażuje,a On ma to gdzieś..

Gość kaoina
najgorsi są tacy niepozorni właśnie. Myślimy,że może to jest ten chlopak a tu się okazuje.. cicha woda..

a ja zawsze mialam w druga strone..takich od razu chcacych byc w zwiazku i juz po miesiacu planujacych wspolne zycie...tak zle i tak niedobrze...znaczy suma sumarum znalazlam takiego,z ktorym chce planowac:)

Gość kaoina
to gratuluję. i chyba właśnie o to chodzi,by znalezc odpowiedniego ;] na każdą z nas przyjdzie TEN czas.

no ja sie naczekalam...ale tez troche pomoglam szczesciu...byl troche niesmialy,wiec wysylalam baaaardzo ewidentne sygnaly i wyszlam z imprezy na fajke,gdy poszedl do toalety...wiec jak wracal to na mnie wpadl i w koncu moglismy pogadac w spokoju:) hihih..on pewnie mysli,ze to samo z siebie wyszlo :D ale przed nim mialam 4 lata posuchy z jakimis dziwakami...

Gość moooo
Takich przypadków jak Ty jest baaaaaaaaaardzo duuuuuuuuuuużo!!!!!!!!!!! Np. Ja!! ;/