Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stresstres

Zaraz mnie zjedzą nerwy /

Polecane posty

Gość stresstres

Kurczę, mam dziś pierwsze po kilkunastu długich latach spotkanie z kolegą z dzieciństwa. Stresuję się bardziej niż te parę lat temu przed maturą :/ Nic nie jestem w stanie do ust włożyć od rana, a w nocy nie mogłam spać :/

Gość stresstres
Gadamy od kilku dni na gg, jest bardzo fajnie, wspólne tematy, ale... Boję się, że może wyrósł na jakiegoś brzydala czy ogółem jakaś "patologia" mi tu wyskoczy :D

Gość małaMiiiii
autorka wlasnie chodzenie ma w planach temu tak sie stresuje :D

Gość stresstres
Nasze rozmowy szły w jednym kierunku ;) Jest bardzo inteligentny, a ja uważam, że umysł to najseksowniejsza rzecz w facecie. Dlatego bardzo bym się rozczarowała i tego się boję... Sama jestem bardzo atrakcyjną kobietą, na wysokim poziomie i z klasą i dlatego boję się tak bardzo... :/ Czy różnica między nami nie będzie bić po oczach, choć mam nadzieję, że nie będzie zadnej różnicy!

Gość stresstres
Wypiłam teraz parę kieliszków wódki i idę zmusić się do spania na godzinkę teraz... Boże, jak dziecko :/

A nie wymieniliście się zdjęciami? I nie idź tak nastawiona na pierwsze spotkanie, bo będziesz spięta i nienaturalna. Postaw na to, żeby się dobrze bawić.

Gość stresstres
Pokazał mi jakieś 2, na których słabo go widać. Także dopiero wszystkiego się dowiem :/ Zasnąć się nie udało, uspokoić żołądka oddechami tez nie...