Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniesiaaaaa

czy faceci boja sie madrych silnych kobiet?

Polecane posty

ale znajde sobie takiego co dorówna mi w walce słownej sami to ty szukasz faceta do walki? ty sobie znajdź po prostu faceta z dobrym........hmmm...zważywszy na obecność retro...powiem delikatnie.....rozmiarem

Gość ovca 5
komiczne, nie obraz sie, ale nie klep klawiatura o swoich osobistych preferencjach, bo mnie to srednio zajmuje. wypowiedz sie, co do zasady, ok?

Gość ovca 5
jarus, jestem niewierząca. pieklo mnie nie dotyczy :P

\"wiem wiem nie jestem godna Komik Twej uwagi\" to wpływ nadmiernie długich dyskusji z cremem na gg, czy jakas kolejna emanacja kompleksów? wlasnie o to chodzi, ze dla mnie zwiazek to nie walka... nie potrzebuje kobiety, przy ktorej bede musial trzymac sie 24h na dobe na baczności, bo gdy troche odpuszcze, dostane cios w plecy

Gość ovca 5
a ten swoje... ja i ja... wez sie opanuj facet.

"nie obraz sie, ale nie klep klawiatura o swoich osobistych preferencjach, bo mnie to srednio zajmuje. wypowiedz sie, co do zasady, ok?" napisalem Ci o zasadzie - a swoje preferencje opisaje jako przyklad podejscia wiekszej grupy facetów... Ps nie obrażam sie :)

Komik wole porozmawiać z Cremem czy Prawiczkiem niz z zarozumiałaym facetem który udaje fajnego:) Już Cię wyczułam dawno:) pa Komiczku własnie takich jak Ty unikam bo, zrobią wszystko by udowodnic mi ze fajna nie jestem ;) miłego

Gość ovca 5
no, ale reasumując w taki razie komiczne, bo musze leciec ugotowac kolacje jednemu takiemu milemu, to boicie sie tych silnych i madrych czy nie, bom zglupiala od tych przepychanek?

"ja i ja... wez sie opanuj facet." owca - ocknij sie... kazdy patrzy przez pryzmat swoich doswiadczen i odnosi je do ogółu

owieczko - ja sie nie boje zadnych kobiet... po prostu na niektore nie trace czasu

Gość ovca 5
bo ten net wolno działa, komiczne :) taka odpowiedz mnie satysfakcjonuje.. chyba :) spadam do garow zatem na razie, bo musze jeszcze sie przepchnac przez korki i kupic kolendre. pa

" Komik wole porozmawiać z Cremem czy Prawiczkiem niz z zarozumiałaym facetem który udaje fajnego" bo przy nich czujesz sie lepsza, dowartosciowujesz sie kosztem ich kretynizmu/nieudacznosci... "Już Cię wyczułam dawno" Sami - Ty masz ujemny poziom intuicji... nie wyczułabyś Charelesa Mansona, nawet gdyby Ci głowe obciął... "pa Komiczku własnie takich jak Ty unikam bo, zrobią wszystko by udowodnic mi ze fajna nie jestem" z powodu wlasnych komplksów i problemu z samoswiadomoscia po prostu czujesz sie przy mnie zbyyt mało fajna, dlatego wolisz brylowac wsrod takich przegrańców jak crem

Gość za dużo rozmow w toku szara my
szo

witam Wydaje mi się,że z inteligencją to człowiek się rodzi (albo nie ;-) ) a mądrośc to wypracowana przez lata wartośc.... Wydaje mi się,że mężczyźni kochają mądre i inteligentne kobiety...a jeśli do tego jest piękna....(aczkolwiek plotka głosi,że to nie idzie w parze;-) ). Często,niestety jesteśmy głupie.Pozwalamy aby traktowano nas jak w tym żarcie: syn pyta tatę\"dlaczego pan młody wnosi swoją żonę na rękach do mieszkania?\" Tata myśli i po chwili odpowiada:\"a widziałeś synku,żeby sprzęt AGD sam wchodził do domu?\" pozdrawiam

Zazdrosny jestes Komik czy co? robie co chce i z kim chce mam udawac ze nie mam kompleksów i pisać na kafe ze mi wszystko wychodzi? po jasna cholere mam to robić?

Gość brzydul się boją haha
brzydule myślą zę są mądre hha

"oj komik nie przeginaj" wiesz Tamarko - Samica w zalezanoasci od dnia cyklu wyczuwa wszystkich - raz pana Y jako oszusta, za 2 dni pana Y juz kocha, zły jest pan X, by za 2 kolejne dni kochać i pana X i Y, bo zły tym razem jest pan Z... moze czas odwiedzic endokrynologa?

Gość ovca 5
komiczne, sami tak sie czuje, bo ty jej w tym pomagasz. sami, nie przejmuj sie tym, to tylko siec, a ty sie dajesz zlapac ;) zajrze moze wieczorem. a moze nie. pa

"Zazdrosny jestes Komik czy co?" nie żartuj Sami... męczą mnie po prostu te Twoje ciągłe nadinterpretacje i 3 dna, ktore odnajdujesz...

Gość ovca 5
uuu. to podle bylo. a jak ja bym cie wyslala do proktologa, hę?

Gość roBINchót de veritas
...piękny temat ale faktycznie bokiem teraz idzie. mądra silna pewna siebie KOBIETA, nie jako przysłowiowa połówka lecz całość + kochający i umiejący tę miłość wyrazić MĘŻCZYZNA siny etc też jako całość stanowiący parę a nie związek dwóch połówek jak pieprzą niektórzy znawcy tematu . para ta zamiata swą siłą i bierze to co chce.do woli .do pełna

Komik tak uważnie czytasz moje posty:) wiec tak beznadziejna jednak nie jestem panie Inteligentny z wyzszej półki? Komik a Ty co robisz na kafe? brylujesz na forum kobiecym:) Ok Komik komik wiesz gdzie ja mam to co o mnie myślisz? ach byłabym zapomniała --lubie Cie :) papapapa

"sami tak sie czuje, bo ty jej w tym pomagasz" kazdy komus w jakis sposob pomaga odczuwac okreslone emocje lub tez stany psychiczne... ja akurat robie to bezwiednie... a Sami po raz kolejny szuka zaczepki, by potem jęczec ze została skrzywdzona

Gość ovca 5
i robinhut z caritasu, dobrze prawi i do wiedzenia sie z panstwem juz naprawde.

"brylujesz na forum kobiecym" i znów kompleksy :D uwazasz kobiece forum za cos gorszego, dlatego probujesz mnie obrazic piszac w ten sposob... Ps ja tez Cie Sami lubie... co nie oznacza tego, ze Cie nie skrytykuje

Gość roBINchót de veritas
powinno być : SILNY- nie ,,siny,,

A myslisz ze ja Ci nie napisze Komik co mysle o Tobie? heheh nie zalezy mi na Twojej opinii