Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniesiaaaaa

czy faceci boja sie madrych silnych kobiet?

Polecane posty

Gość ofer ma
jakoś tak się "przypadkiem" zdarza że co widzę tego typu chamskie i wulgarne przepychanki to zawsze wystaje z tego kwiatek. jak nie z klaudką to z sami, teraz kolejna. weź się kwiatek zastanów trochę. jak ktoś raz ci powie że jesteś koniem to możesz się śmiać, jak są to dwie osoby to już niepokoić. ale jak znajdują się kolejne to najwyższy czas poszukać sobie siodła.

Gość ovca 5
a to sorry ike. dziwna to dla mnie zabawa, ale ok. to was zostawiam.

znasz zabawę w ciepło zimno? no więc jest mróz szukaj bliżej swojej osoby zajrzyj pod kołdrę może.............

"moja wrazliwość umiera w męczarniach " tym lepiej dla ciebie sami. bedziesz lepsza niz Kwiatek bezwzglednie walczacy o swoje interesy ;)

Gość ovca 5
czesc sami :) idziemy gdzie indziej?

"no więc jest mróz szukaj bliżej swojej osoby zajrzyj pod kołdrę może" tam jest czysto i elegancko pod puchową pierzynką :)

ovieczko - ;) nie bierz serio przepychanek ikowo-kwiatkowych ;) bo jeszcze w nocy nie zaśniesz ;)

kwiatek- może i było- zanim się nie wprowadziłeś:P runda 3 jutro! powoli zmykam:P

Gość _*sami*
ovca ale gdzie ?

Gość ovca 5
ja w nocu spie jak zabita :) ale twoja ciemna strona mocy mi sie nie podoba. pa :)

Gość ovca 5
sami to ja nam temat otwieram :)

Zbliża się Sylwester, więc rozgrzewka do zabawy jest jak najbardziej wskazana. Każdemu wg potrzeb, gustów i chęci:) W temacie: tak, faceci boją się mądrych i silnych kobiet. Mądra ale słaba - świetna towarzyszka rozmów i obiekt do ochrony. Niezbyt mądra ale silna - świetna jako kochanka albo współimprezowiczka. Mądra i silna - nie potrzebuje faceta. No chyba, że.. sama dojdzie do wniosku, że jednak tak. A wracając do off-topa - miłej zabawy:)

"kwiatek- może i było- zanim się nie wprowadziłeś " i tak zostanie ikusińska, nie bojaj ;) papatki i do jutra moze ale musze sie przeprowadzic wiec nie wiem czy internet bede mial ;)

ovca-zostańta tutaj. teraz Kwiatuś spokojny bedzie i grzeczny jak lubisz ;) Szukanie - dobrze powiedziane ;) ja dodam-mezczyzni boja sie rządzących kobiet-uciekają od takich

Gość ovca 5
szukanie, nawet madra i silna potrzebuje. ale to juz nie tutaj.

Gość ovca 5
kwiatek, ide na swoje :)

Gość ovca 5
ale tu smietnik jest. temat fajny, ale ja w takich warunkach pasuje.

Gość ofer ma
wy chyba nie rozumiecie znaczenia słowa "boją się". ale oczywiście, łatwiej napisać "faceci się mnie boją" niż przyznać że owszem, jestem atrakcyjna, dosyć zamożna i ładnie pachnę ale mam tak nasrane we łbie że nikt mnie i tak nie chce.

Gość _*sami*
Oferma znowu upraszczasz

Gość a są takie

Gość ovca 5
kurde, bo latam miedzy tymi tematami. to zostajemy tu? ofer ma masz troche racji ale troche upraszczasz :)

Szukanie, w temacie wszycho powiedziane :P teraz zostala jak zwykle albo gra w dominacje albo czat randkowy ;)

Gość _*sami*
mozemy zostać Moje zdanie jest takie, ze kobieta która jest atrakcyjna sama sie utrzymuje, osiąga sukcesy ...nie potrzebuje mężczyzny by poczuć sie lepiej.Nie wydaje mi sie tez by umiała zyc w układzie partnerskim.

Gość biedna owca
nie wie gdzie ma sie podziac

Gość ofer ma
oczywiście że upraszczam. taka jest istota wszelkich wniosków - jednostkowe przypadki sprowadzamy do ogólnych wniosków. tylko że wniosek "mężczyźni boją się mądrych kobiet" jest nieprawdziwy. mój jest prawdziwszy.

"Nie wydaje mi sie tez by umiała zyc w układzie partnerskim." nie ma czegos takiego jak uklad partnerski na dłużej, nie uwazasz sami? jak jest za bardzo partnersko to sie ludzie wiecej kłócą czyje na wierzchu ma byc tak mi sie wydaje :P

Gość ovca 5
jak to owca, wiecznie zagubiona bez dzwonka :)

Gość czy to ponizej
Nie wydaje mi sie tez by umiała zyc w układzie partnerskim. sugeruje, ze tylko albo domina albo singielka?