Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fvdvfd

ja chcę spać a sie muszę uczyć!!!!!!!!

Polecane posty

Gość fvdvfd

chce mi sie spac albo poogladac tv a tu jutro koło :( załamana jestem no po prostu!!

ja mam tak codziennie tylko orpocz nauki mam jeszcze mase innych obowiazkow :o wlasnie wrocilam z zajec i dzisiaj musze zrobic sprawko,nauczyc sie na jutro na laborke, nauczyc sie na 2 wejsciowki i na kolejna laborke na srode bo jutro caly dzien wlasciwie jestem gdzies poza domem :o

Nie przejmuj się, ja na jutro mam tyle nauki ze głowa boli, serio.. :D jestem zalamana.. :O a najchetniej tez poszlabym spac 😭

haha nie jestem sama :P ja co prawda jestem dopiero w 2 liceum, ale do nauki to mnie zawsze wołami trzeba ciagnac....mimo to jestem w najlepszym liceum w moim miescie :) ucz sie ladnie, powodzenia

Gość buzbuzzz
idź spać

Profesorka hej :) ja dzisiaj oczywiscie zamiast szorowac na 8 na zajecia to zaspalam (no bo jak inaczej jak poszlam spac o 4 rano:o) do tego oblalam kolo u dyrektora swojego insytutu 😭 i jak juz sobie mysle o tych wszystkich poprawkach to az mnie skreca :o

A ja poszłam o 3 :D I też zamiast już wziąść się za pracę to ja będę teraz się obijać przed kompem :D

nie, nie na chemii :P ale ja i tak ide zaraz an drzemke i wstaje o 20zeby obiad zrobic :> wkoncu 2 godziny w jedna czy druga :D