Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hokuspokus us us us

ZAKLĘCIE !!!

Polecane posty

Gość hokuspokus us us us

Nigdy nie praktykowałam i chyba nie wierzę, ale... Nie czuję się pewna w związku, choć wszystko jest raczej dobrze. Czy jest jakieś zaklęcie, które jeszcze bardziej rozkochałoby i przywiązało ukochanego? Żebym mogla być pewna jego miłości, wierności, oddania, zaangażowania? Pytam poważnie, proszę się nie naśmiewać!

Gość hokuspokus us us us
Proszę o pomoc!

Gość Mwhahahahahha
Jeśli to nie prowokacja to... :) Problemy, jeśli nie rozmową w 4 oczy, rozwiązuje się z pomocą psychologa, nie zaklęcia.

Gość hokuspokus us us us
nie prowokacja. Problemów w związku nie ma, ja bym tylko chciała się lepiej, pewniej poczuć...

Gość Mwhahahahahha
To tak czy inaczej proponuję psychologa:) Nie chcę być złośliwa. Ale wydaje mi się że masz problem

Gość hokuspokus us us us
Tak, rozumiem o co Ci chodzi. Wcale nie chcę sobie układać życia za pomocą kurzych łapek... Ale pomyślałam, że skoro ludzie znają sposoby, żeby rzucić na kogoś klątwę, żeby mu się źle działo, to może są i dobre zaklęcia- żeby mnie ktoś kochał? Bo chyba nie robię mu tym krzywdy... Że ingeruję w jego wolę- lepiej chyba zaingerować, niż żeby mnie zdradzał, albo zostawił jak zajdę w ciążę. To tyle. Nie jestem nawiedzona, tylko niepewna.

Gość Mwhahahahahha
Bardziej chodzi mi o Twój tok myślenia i o to że nie długo popadniesz w paranoje (kiedyś będziesz bardzo zazdrosną kobietą, o ile już nią nie jesteś) Co jeszcze... Z czarami, zaklęciami nie ma żartów, tak myślę, jeśli oczywiście w to wierzyć. Takie ingerowanie jest niebezpieczne...

Gość Mwhahahahahha
Naprawdę musisz uporać się z tym sama(bez pomocy tak dziwnych metod), bo problem leży w Twoim umyśle.

Gość hokuspokus us us us
Chodzi o t, że mam niskie poczucie własnej wartości. Staram się być dla niego najlepsza, naprawdę nie jestem zołzą... Ale boję się, że się stanie coś złego. Do tej pory, oprócz niego, nic dobrego nie było. Dziękuję za Wasze komentarze. Macie rację, wiem.

Gość Mwhahahahahha
To życzę powodzenia i tak przy okazji, powiem Ci, że ja też zawsze boję się tego co ty i mam również, wręcz nikłe poczucie własnej wartości, ale to po prostu trzeba przezwyciężać. Pozdrawiam serdecznie