Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milutka2000

finish w ustach

Polecane posty

ja kiedys mialam ten sam problem .moj kochas przychodzil do mnie rano i robilismy to jak kroliki..po czym on tryskal mi do buzi..no i maialam takie dziwne odczucie mulenia..ja to przemoglam jedzeniem przed seksem ..i piciem po wytrysku np.czegos gazowanego..w tej chwili juz nie mam tego problemu lykam jak mlody pelikan...:)

Gość mniee teeż
boli brzuch, mam mdłości i przechodzi dopiero jak się czegoś napiję a najlepiej jeśli czymś zagryzę. Znalazłam na wikipedii info o składzie spermy, niektóre z tych składników być może u niektórych powodują ww. objawy W skład spermy wchodzą takie związki jak: putrescyna, spermina, spermidyna i kadaweryna (odpowiedzialne za zapach i smak spermy), witamina C, prostaglandyny, lipidy, aminokwasy, enzymy, hormony steroidowe, witamina B12, fruktoza, cholesterol, mocznik, cynk, wapń, magnez, selen.

Gość malutka24242424
miałam podobnie jak ty, ale poradziłam sobie sposobem (jak już ktos tu pisał) popicie coca- colą, i możena powiedzieć że problem minał ale nie do końca - otóż wiadomo że sperma nie zawsze smakuje tak samo i czasem jest tak intensywna w smaku tak słodka że nawet coca cola nie pomaga. Próbowalismy ustalić po jakich produktach spożywczych ona ma taki smak ( bo na to wpływa własnie to co sie zje) ale jak dotychczas bezskutecznie:/

stone..jednym slowem zalales jej buzie sperma...ja to uwielbiam .! dzis nie mialam tego eliksiru w ustach tylko w na drugim pietrze...

Gość kumas
nie mogę doczeka kolejnego loda

Gość milutka2000
do kogos tam powyżej: mi chodzi o finisz z połykiem. cóż, więc teraz do takich rzeczy podejdę z pełnym brzuchem i zapasem coli :D

Gość efffka................
Wredniak Paskudny JEDYNA OSOBA KTORA SIE KOMPROMITUJE JESTES TY. MYSLE ZE TO NIE TYLKO MOJE ZDANIE WIEC POWIEM GRZECZNIE WYP.....LAJ Z TEGO FORUM BO TYLKO NA NERWY LUDZIOM DZIALASZ SWOIMI ZBEDNYMI MADROSCIAMI.

Gość milutka2000
a już tam finiszuje :P po prostu odpowiadam :)

Gość milutka2000
że tak powiem 'spoko, spoko' :P

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin