Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urodaaa.

CO PORADZIĆ NA ZAJE.... CIENKIE /RZADKIE WŁOSY???

Polecane posty

Gość urodaaa.

mam rozjaśnione do jasny blond, długie sporo za łopatki włosy. Są tak cienkie że wyglądam jak przyklapnięty łoś. Do tego proste jak druty. Żadne szampony i inne brednie na objętość nie pomagają. Używam jakichś specyfików do smarowania głowy żeby nie wypadały, bo wypadają strasznie. Co zrobić aby mi rosło więcej włosów.? :O Nie zagęszcze bo przecież to strasznie niszczy. Nie wiem co mam zrobić jestem wręcz zrozpaczona/ Te włosy chociaż cienkie to są ładne, nie jestem za obcięciem. NAJLEPSZE JEST TO , ŻE MAM JE OKROPNIE PROSTO ŚCIĘTE. GDYBYM WYCIENIOWAŁA CHOCIAŻ LEKKO TO DOLNA WARSTWA SKŁADAŁABY SIĘ Z KILKU WŁOSÓW. A CHCIAŁABYM WYCIENOWAĆ. POMOCYYYYYYYY!! dodam, że mam 17 lat. ;):O

Gość wisienka na torcie
hmmm moze nie rozjasniaj stosuj metody naturalne (wcieraj zółtko )i pamiętaj myj włosy tylko przegotowana woda bo kranówa ma mnóstwo chloru jest twarda

Gość a co da to podcinanie
?:O Nowe włosy jej od tego wyrosną? :O Puknij sie w łeb

Gość laleczka czaki
Nie rozjasniaj. Jaki masz naturalny kolor ? Poza tym obetnij, bo długość za łopatki to nie jest długosćdla włosów cienkich i rzadkich. Obetnij z 10 cm, skróc dookoła twarzy, moze grzywka, moze po prostu krócej koło twarzy, zeby przy twarzy cos siedziało, a nie wisiały smetne kluski.

Gość dobra rada5555555555
polecam! mialam kiedys bardzo cienkie ,rozjasnione wlosy , wygladalay jak straki - fatalnie , szybko sie przetluszczaly i wypadaly , zawsze zazdrosicilam kolezanka pieknych grubych wlosow moja babcia od zawsze mi powtarzala ze najlepsza odzywka do wlosow to zoltko , cytryna i nawta kosmetyczna 1 zoltko , lyzka stolowa nawty i pol cytyny wymieszac i nalozyc n awlosy przykryc czepiek foliowym i recznikiem na 20 min POLECAM NAPARWDE POMAGA! mam ladne lsniace wloy - robilam raz w tygodniu ,,,

Gość dobra rada5555555555
sory za bledy ale sie spiesze

Gość MOJA KOLEZANKA
ma od zawsze rzadkie wlosy,probowala wszystkiego i od jakiego czasu uklada je sobie na.....mydlo :-0 szok, ale jej wlosy sa puszyste i wydaja sie duzo bardziej geste! tylko ze musi je czesciej myc..