Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniiiiczka

I jest mi z tym źle..

Polecane posty

Gość Moniiiiczka

Było to w sobotę,. Nic mądrego nie zrobiłam..;/ Bo to zaczęło się od tego, że zakochałam się w chłopaku już jakiś czas temu,ale on nie zwracał na mnie uwagi, i gdy w sobotę, był nieźle wstawiony, to zaczął mnie zauważać, przytulać na spacerze.. i zaczęliśmy się całować, z 10 razy, naprawdę cudnie było...Może dlatego, że Go kocham! Prosił mnie długo o nr, i mu dałam! Przytulaliśmy się długo.. Ale teraz od soboty..NIC!!! Dokładnie! Puściłam mu wczoraj sygnał, i dziś mnie coś naszło..i NIC!! Czy to możliwe, by nic nie pamiętał? Lub mu się odwidziało??? Co o tym myślicie, bo ja nie jestem w stanie o niczym innym myśleć!!! Płacz...;(

Gość Moniiiiczka
:(

Gość Moniiiiczka

Gość ebełebe
masz 15 lat?

przykro mi to pisać, ale on moze nawet nie pamiętac teraz czyj numer dostał,wiesz alkohol robi swoje, moze załuje,ze zrobil Ci nadzieje, no nie wiem... różne rzeczy siedzą w głowach facetów :-O

Gość ami22
z facetami to nigdy nic nie wiadomo. A w jakim wieku jestescie? i skad sie znacie?

Gość nana lli
Czekaj aż sam zadzwoni, broń panie, żebyś znowu sygnały mu dawała! Pomyśl, trochę dystansu, bo on ma Cię teraz za łatwą, oraz już zdobytą.

Gość Moniiiiczka
ja mam 16, on troche starszy:(

Gość adwqeqaedrfafd
zrobil nadzieje? pijany chlopak wezmie kazda nawet smoczura

Gość Moniiiiczka
alkohol robi swoje, ale ja cierpie..debil sam chcial moj nr

Gość Moniiiiczka
co to znaczy smoczura???

Gość nana lli
Smoczur, czyli obojętnie co.. Gruba, brzydka, taką której nie lubi

Gość adwqeqaedrfafd
tzn kazda, bez wzgledu na wyglad. po prostu chlopaczyna wykorzystal sytuacje, a teraz nawet nie wie kto ty jestes, wisi mu to, bo my juz tacy jestesmy

zapomnij o nim ...czy wieszile milosci jeszcze przed tobą ? ;) cala masa ,wiec nie warto sie dolowac ....ot lekcja zycia z ktorej wniosek sam sie nasuwa : nigdy nie wierz pijanemu facetowi bo on sam nie wie co mowi ..........

Gość nana lli
Tak, właśnie! KIedyś byłam nawet w podobnej sytuacji. A potem właściwie oboje chcieliśmy jak najszybciej zapomnieć o tych pocałunkach:] Co do tego chłopaka... odpuść go sobie, bezapelacyjnie.

Gość Moniiiiczka
nie jestem zadna smoczurą :o ogarnij downa;/ lekcja zycia..to prawda, ale juz nigdy nie popełnię tego błędu!! Teraz...tylko powiem tyle..nigdy więcej!!:o ale łzy same nasuwają się do oczu!!!

hmmm wyobrazam sbie co czujesz :O...ale "jutro bedzie nowy dzien" a lzy ? gdzie w gre wchodza uczucia lzy sa w nie wliczone...bez wzgledu czy trafione czy nie ......;) ps...nie kazdy facet to swinia :classic_cool:

Gość Vasilievjknkjhb
Nikt cie nie nazwal smoczurem:O Poza tym co to znaczy "ogarnij downa" Bystra jesteś, nie ma co.. I chyba nie dziwisz sie ze nie zadzwonil, prawda? Z laską o takim charakterze(mowie o calosci ktorą nam zaprezentowalas) nie umowil bym sie takze

Gość Tak z grubsza
Vasiliev, nie denerwuj się:) Autorka jest zdenerwowana, przeżywa niemiłe chwile... Rozumiem cię autorko i popireraqm zdanie, że musisz dać sobie z nim spokój.

Gość Vasilievjknkjhb
Fakt, przesadziłem, też mam zły dzień. Autorkę przepraszam

Gość Moniiiiczka
ale ja Go kocham od 1,5 roku!!! Przepraszam za moje wyrażenia..z drugiej strony my nigdy osobiście się nie znaliśmy.,.właśnie na dyskotekach tańczyliśmy, patrzył na mnie tymi swoimi maślanymi oczami..i zawsze Go coraz bardziej kochałam!! A teraz...można rzec wykorzystał i porzucił!! Nawet przez pocałunki! Ot co!! A ja głupia dałam się zwieść!! I nigdy nie myślałam, że będę tak czekać na telefon od Niego!!:(

Gość where the dzika róza grow
moze idź w miejsce gdzie on bedzie...np boisko, szkoła, gdzies gdzie on napewno bedzie, jesli do ciebie nie podejdzie - znaczy ze albo nic nie pamieta albo ze nie chce pamietac jesli podejdzie - juz chyba wiesz co robic?:)

Gość Moniiiiczka
wiem myślałam o tym..ale no właśnie ja też byłam po kilku małych piwach, była impreza! byłam naprawdę odważna! A teraz niewiem, czy nie spalę cegły!!:o ale cóż...ja muszę spróbować, choć i tak wiem rozwiązanie!!:( Niewiem czym zasłużyłam na takie traktowanie! Może byłam łatwa, ale to z miłości!

Gość adwqeqaedrfafd
rzeknij: ogarnij downa, na pewno sie uda, powodzenia :D

Ty kochasz wyobrażenie o nim, nie jego. I dlatego tak cierpisz. Patrzysz na niego i sama się nakręcasz myśląc, jakby było fajnie, gdyby on...(tu sobie coś wyobrażasz). A prawda jest taka, że pijany facet nie myśli racjonalnie, alkohol rozluźnia umysł i często po trzeźwemu nigdy nie zrobiłby tego, co "pod wpływem".Prawdopodobnie tak było i w tym przypadku. I nie dzwoń do niego! Jak nie dostrzegł Cię przez półtora roku, to jego strata :)

Gość Moniiiiczka
dziekuje za miłe słowa..wiem, moja intuicja mówi, ze powinnam kogos innego szukać...to prawda nie znajac go, wyobrazalam go soie jako ksicia z bajki,a teraz niemmoge sobie wydarowac swojej glupoty..;/ dzieki