Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniiiiczka

Co mam teraz zrobic??

Polecane posty

Gość Moniiiiczka

Było to w sobotę,. Nic mądrego nie zrobiłam..;/ Bo to zaczęło się od tego, że zakochałam się w chłopaku już jakiś czas temu,ale on nie zwracał na mnie uwagi, i gdy w sobotę, był nieźle wstawiony, to zaczął mnie zauważać, przytulać na spacerze.. i zaczęliśmy się całować, z 10 razy, naprawdę cudnie było...Może dlatego, że Go kocham! Prosił mnie długo o nr, i mu dałam! Przytulaliśmy się długo.. Ale teraz od soboty..NIC!!! Dokładnie! Puściłam mu wczoraj sygnał, i dziś mnie coś naszło..i NIC!! Czy to możliwe, by nic nie pamiętał? Lub mu się odwidziało??? Co o tym myślicie, bo ja nie jestem w stanie o niczym innym myśleć!!!

Gość Moniiiiczka
Pozwoliłam mu tylko na penetrację pochwy penisem przez kilka minut.Nic więcej !!!!!!

Gość Moniiiiczka
podszyw!!!

Gość od_skocznia
My o tym nic nie myslimy :P

Gość Moniiiiczka
pieszczę się dłonią jednoczesnie silnie zaciskając nogami kołdrę :) mam znakomite orgazmy w ten sposób.

Gość bjk
dla mnie to dla chlopaka to - bylo milo ale sie skonczylo, powinnas dac sobie z nim spokoj

nigdy nie wierz facetowi który jest pod wpływem...bo to tak się zazwyczaj kończy jak sama widzisz... daj sobie spokój..

Gość Moniiiiczka
Mam 13 lat i czuję, że to moja prawdziwa miłość na całe życie :( Nie chcę jej stracić :(

Gość Rozsądny 1
Ten ostatni tekst mnie zabił "mam 13lat i czuję,że to moja prawdziwa miłość życia". I na tym wypada skończyć ten topic.

haha, faceci zawsze są odwazni po pijaku, na trzeźwo niestety zawsze rzeczywistość wygląda inaczej ;)