Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiaty we włosach potargał pie

poznałam IDEAŁA

Polecane posty

Gość Zafrasowana
Kłamiesz, nie znasz mnie, nie widziałeś, nigdy nie rozmawialiśmy ze soba.:P

lubie cie ....bo bronisz swojego zdania :) a to jest cecha ludzi otwartych i przyjaznych :D a czemu jestes na pomaranczowo ? a moze kiedys rozmawialismy ..tylko byłas pod innym nickiem ?

Twój ideał pewnie chce tylko jednego, a Ty jesteś naiwna. Tyle starszy \" facet \" - jak sama go nazwałaś nie szuka miłości u dziewczyny niedoświadczonej - jak sama napisałaś. Poza tym skoro Ty chcesz faceta to ok, ale na ogół kobiety szukają mężczyzny ;) Aaa i nie płacz potem ;P

Gość kwiaty we włosach potargał pie
ja mam 21, prawie 22 lata. i to nie jest krótkie zafascynowanie, szybkie zauroczenie. Znamy się juz...2 lata:D znam go bardzo dobrze, przezyłam z nim wiele i wiem jaki jest. Żony ani dziecka nie ma, sprawdzone poniewaz mieszka z bratem mojej przyjaciólki, w którym zresztą wiele razy nocowałam:D superrr - przeciez napisałam, ze popełniam wiele błędów, wiec nie widze sensu aby mi to wypominac w kazdym waszym komentarzu:O Ju - w kazdym razie to nie jest nic wyuczonego:D Gdy rozmawiamy, on niby zwyaczajne rzeczy ubiera w niezwyczajne słowa, bawi sie nimi, być moze dlatego ze z zawodu jest dzienikarzem i ma bardzo rozbudowany słownik. Ale jest to kwestia tez jego bystrosci - mi by w zyciu nie przyszły do głowy porównania, które zradzają sie w jego umysle. I wierze, ze nie chce tylko jednego. Który normalny facet, pragnacy sexu wytrzymałby tyle czasu? W sumie w bliskiej znajomosci jestesmy cos ok roku, ale przeciez to i tak bardzo duzo.