Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gigigi1

Czy któraś też ma takie małe?

Polecane posty

no takie juz mam,chociaz nie uważam zeby wyglądały jak narośl,są po prostu takie sterczące i twarde,przecież nie strzele sobie w łeb przez te suty.

na brak powodzenia również nie narzekam,ale w cichach to co innego.po zdjęciu stanika zastanawim się co myśli facet o moich piersiach(piegach)

Gość 1003
co myśli facet?...przecież masz dziecko to masz chyba także męża czy chłopaka....to co cię obchodzi co pomyśli inny facet...chcesz przed innymi nago latać ?

a najgorsze jest to ,że ja mam kompleks tych piersi i myśle ,że przez nie nie wychodzi mi z facetami

Gość ło matko co za problemy...
dziewczyno- tak, przez cycki nie chce cię facet. Hit normalnie :/ Widocznie chcesz się rozreklamować na forum z nadzieją, ze tutaj ktoś poleci na twoje cycki...

Gość orihioppp
jak ktoś ma kompleks,to tak juz ma,też to znam

Gość haniuta65
ehh tez tak mialam wczesniej , dopoki nie poznalam jednego faceta ktory je uwilebial i zaczelam czuc sie swietnie w swoim ciele;) teraz jestem z nich zadowolna to przy rozbieraniu nie traktuje ich jak wady tylko jak zalete ze sa kszaltne i jedrne;] a jak facet nie bedzie chcial sie ze mna spotykac tylko z tego podowdu to wiadomo ze to lepiej dla mnie wiedziec wczesniej kim jest:p modle sie zeby moje po dziecku wygladaly tak swietnie jak twoje!;) potrzebny ci facet który pomoze ci pokochac siebie;]

Gość malusie cycusie
jak chcesz zobaczyc mniejsze, albo podobne to wejdz na mój topik "malusie cycusie"

Gość malusie cycusie
sorki, fota juz niedostępna :( Ale ja mam albo ciut mniejsze, albo takie same. Tylko brodawki mam mniejsze bo chyba jeszcze nie karmiłam. Ja nosze 75A i ciesze sie z tego co mam. Nie sa krzywe, rozlazłe, zwiśniete.... tylko tyle ze małe. Ludzie maja wieksze problemy z cyckami np. nowotwory, więc ciesz sie ze jestes zdrowa....

Gość maturzyssstkaaa
Ty ja tez i do tego rozstępy mam

myslalam ze ja mam malusie ale widze ze sa i mniejsze ale byanjmniej tym stwierdzeniem obrazic Cie :) Moze i sa male ale za to jędrne i okraglutkie wiec nie ma co tragozowac :) Co do sutkow to rzeczywiscie dziwne sa ,zabawnie odstaja hehe ale nie ma co sie dziwic skoro piszesz ze karmilas dziecko ,po karmnieu zmieniaja sie . Ogolnie mysle ze nie masz powodow do kompleksow ,wazne ze Twojemu facetowi sie podobaja . pozdarwiam

Gość maturzyssstkaaa
kobito Ty ciesz sie, ze w ogole masz cycki, bo kiedys bylam w pubie i taka szurnieta panienka sie rozbierala a byla tak przed 30 i nie miala nic!! Rozumiecie?? Nic tylko sutki a podobno dziecko ma.... To byl straszny widok taka deska

Gość jussa
nie są złe,nawet mój chłopak tak powiedział,że kształt ładny itp.tylko te sutki...

Gość aaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnia
jak po dziecku to masz bardzo ladne ciesz sie bynajmniej ci nic nie zwisa ale mam pytanko czy jak sie karmi dziecko to takie sutki zostaja bo sa duze ale nie obrazaj sie autorko topiku

Gość aaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnia
ja nie mam dzieci ale pytam tylko czy sutki takie zostaja

Gość Stern66
Jako dosc doswiadczony facet musze przyznac ,ze jezeli to sa Twoje prawdziwe piersi to sa wspaniale ! Pelna plastyka i rownowaga...i te sutki...pelen miod dla wiekszosci plci meskiej...no chyba ,ze ktos gustuje w "nienaturalnych" :) ...

Gość
jeśli masz kompleksy to wejdź tutaj :) http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50580 a moim zdaniem wcale nie są takie małe, widziałam mniejsze i mniej kształtne, jest dobrze :)

Gość adaskost
gigigi nie martw sie sa bardzo ładne i sexowne.....a te sutki ;) uszy do góry nie każdy facet lubi wielkie piersi

dla mnie autorka ma super cycuszki :) i wiesz moja droga masz wielki plus po porodzie po karmieniu gdzie ich objetosc była dwukrotnie wieksza nawet nie masz rozstepów :) Gratulacje Popracuj nad miesniami podtrzymujacymi i bedą booskie ;) jedrne i sterczące :)

gigigi1 ja nie wiem na co TY narzekasz - moja przyjaciółka ma dużo mniejsza a i tak bardzo mi się podobają bo są kuszące i sterczące a nie wiszą do pasa

Gość przestań marudzić dziewczyno
Ja mam duuużo za duże i chciałabym mieć takie jak Twoje. Ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma ;)

Gość oidjwofiheughf
cycusie jak cycusie ale te sutki fuck masz zeschniete rodzynki na piersiach?

Gość bezimienna24
Ja mam mniejsze , to raz ( a mam 24 lata) a dwa piekne sa te suteczki wlasnie, dodaja uroku biuscikowi. Wierz mi, sa gorsze:/

ja mmiałam po dzecku cos koło tego,ale nie takie sutki..miałam takie małe b,tez troche w dól poszło,ale teraz mam B/Ci jędrne;d;d;d;d