Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnaaaaaaa

Smutna

Polecane posty

Gość samotnaaaaaaa

Czuje się samotna :( nie mam koleżanke... :( klasa do ktorej chodze nie akceptuje mnie :( ciągle wytykają mnie palcami jedna kolezanka nawet napisała mi na gg ze mam ogolic pachy zrobiło mi sie przykro bo rodzice nie pozwalają mi się golic.. Pochodze z rodziny biednej... rodzice nie kupują mi co róż nowych ubran bo poprostu ich na to nie stac a kolezanki ciągle mi docinają ze mam złozyc nowe spodnie i takie tam :( jest mi przykro z tego powodu :( to nie moja wina,ze moi rodzice nie mają pieniędzy... co mam zrobic... pomożcie.. ;(

Przede wszytkim nie powinnas sie przejmowac takimi docinkami. oczywiscie ze to nie Twoja wina ze masz taka sytuacje materialna. nie ma co sie przejmowac, a jesli naprawde Cie to boli, to moze pomysl o jakiejs pracy dorywczej w weekendy. pare groszy zawsze wpadnie. wydasz kase na co chcesz i bedziesz sie lepiej czula.

olej koleżanki - to , że teraz nie masz kasy nie znaczy, że zawsze tak będzie, a te gorsze czasy licealne jakoś przebolejesz, co do golenia - argument , ze się nie golisz bo rodzice nie pozwalają jest dziwny i do mnie nie przemawia - a co im do tego??

Gość ale na necikto cie stac co

Gość samotnaaaaaaa
ale to nie takie proste... rodzice nie pozwalają mi w ogóle wychodzic w weekendy każą mi sie ciągle uczyc... :(

Gość fiore_madzia
Dziewczyno! Ciesz sie tym, ciesz sie tym, ze jestes inna niz ta cala masa bezmozgkich dziewuch! Ja mam 21 lat i ciesze sie, ze jestem powszechnie nielubiana wszedzie i od zawsze, w podstawowce, w liceum, na studiach. zawsze lubi mnie garstka osob ktorzy pozniej zostaja moimi przyjaciomi a reszta mnie nie lubi bo to zwykli malo wyksztalceni ludzie. Powiem Ci, ze mnie szykanowano za moje gusta, za to ze lubialam zespol the kelly fami, wtedy tak nie lubiany, ale to mnie jeszcze podgrzewalo, bylam silniejsza i pewniejsza siebie. jestem przekonana o swojej wyjatkowosci, bo jestem teraz madra, silna osoba, odnoszaca sukcesy w kazdej dziedzinie zycia, a kiedy jakas pusta kobieta tudzien jakis baran powie mi cos co powinno mnie zasmucic cieszy mnie to bo: KOMPLEMENTEM JEST KIEDY GÓWNO POWIE CI, ŻE ŚMIERDZISZ :) Bierz pod uwage tylko uwagi od osob, ktore sa twoimi autorytetami, a reszta traktuj tak jak napisalam wyzej, a wyjdziesz na tym dobrze, skup sie na sobie i odnajdz sile w sobie! za jakis czas te glupie dziewczyny beda conajwyzej sprzataly u ciebie w firmie :)

Gość kakałaka od świtu do rana
olej ich, nie mozesz wychodzic?? nie mozesz robic tego co chcesz, a jesli nie mozesz sie przeciwstawic rodzicom to poczekaj poprostu, Jesli jestes w liceum to odbijesz to sobie na studiach, zobaczysz jak zycie moze byc ciekawe, zrobisz co zechcesz głowa do góry, teraz ci docinają ale kiedys sami od życia oberwą, wtedy bedą kwiczec. Tacy zawsze myslą ze są lepsi ale długo to nie potrwa. Nie daj sie!!

pogadaj z nimi o tym. powiedz ze uczysz sie w szkole i w tygodniu popoludniu. i ze nie mona bezprerwy sie uczyc. nauka jest wazna i trzea sie uczyc zeby potem miec dobra prace, ale to nie znaczy ze nie mozesz sobie dorobic.

foire-madzia - twoje podejście do innych ludzi pozostawia wiele do życzenia - zioniesz jakąś niezdrową zawiścią i jesteś jedną z tych jednostek narcystycznych , błędnie przekonanych o swojej wyjątkowości - uwierz nie jesteś lepsza od reszty -jak to ładnie ujęłaś "gówien" żyjących na tym padole

Gość samotnaaaaaaa
jestem w gimnazjum

Gość kakałaka od świtu do rana
no to masz troche czasu przed sobą szczerze mówiać, pogadaj z rodzicami, bo w ten sposób robią ci krzywdę

Gość alucard2324
o jeny..ludzie to swinie,,, mi jedt przykro zamoczyc vze musiwsz to przechodzic:(..trzymam kviuki

Gość fiore_madzia
Niestety no jestem, zgadzam się, ze w innych krajach pewnie nie, ale w Polsce o tak - jestem :) Tu jest tak malo wartosciowych ludzi, ze nawet nie codziennie z takimi sie mija na ulicy..., ale rozumiem to co piszesz - jak najbardziej :) Pozdrawiam

Gość samotnaaaaaaa
nie umiem juz z rodzicami rozmawiac... na nic mi nie pozwalją... mam swoje potrzeby tak jak inne dziewczyny.. a oni tego nie rozumieją

rzeczywiscie jestes jeszcze młodziutka, ale moge Ci poradzic co do ubran, spróbuj kupować rzeczy uzywane, szczególnie te na wage kosztuja bardzo mało a jesli sie postarasz zawsze dobrac ubrania do siebie to możesz lepiej wygladać niz niejedna z tych \"kolezanek\" , porozmawiaj z rodzicami czy za dobre stopnie nie mogłabys czasami wyjść gdzieś z koleżankami, niech widza ze jestes w dobrym towarzystwie i nie boją sie o Ciebie

Gość no alle...
akurat ogolić pachy mozesz bez ich wiedzy, co? przeciez nie będą oglądali ci pach!!!!!!!!!!!!!

widzisz fiore - nie do końca rozumiesz co piszę - zapewne uważasz, że jesteś bardziej wartościowa niż jakaś - powiedzmy : pusta, wytapetowana lalka ( bo przecież ona jest głupia na bank), a już na 100% jesteślepsza w swoim mniemaniu od wszelkiej maści osobników z tzw. marginesu społecznego, od głupich i tępych koleżanek, osiedlowych plotkar itp.itd. - patrzysz na nich z wyższością i politowaniem - czyżbyś była nadczłowiekiem?? Tak bardzo się różnisz od pospólstwa i tzw. marginesu?? Pewnie nawet nie zdajesz sobie sprawy jak płytko oceniasz innych - nie dostrzegasz drugiego dna - nie jesteś lepsza - tylko inna

Gość samotnaaaaaaa
zabronil mi. nie chce im sie przeciwstawiac bo mogą wyniknąc z tego nie chciane problemy np szlaban na kompa albo nie wiem.

ehh, dziwnych starych - szlaban na kompa za depilację - powinnaś w tej kwestii nie ustąpić - nawec za cenę kompa ( w sensien jego braku)