Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zycha

czy to jest ciaza?

Polecane posty

Gość zycha

Ostatni raz uprawiałam sex z moim partnerem w drugiej polowie sierpnia, kochalismy sie z zabezpieczeniem, ale nasienie moglo sie przedostac do mojej pochywy z jego palcow. ale podczas stosunku uzywalismy prezerwatywy i partner nie skonczyl we mnie. okres mam zawsze na oczatku miesiaca (5-7) i dostalam we wrzesnieu, w pazdzierniku, w listopadzie no i wlasnie mi sie konczy (a mamy grudzien) czyli wychodzi na to, ze 4 miesiace po stosunku i mam okres. a jak robilam test w wrzesniu to wykazal ze nie jestem. ale mam strasznie twardy brzuch nad jajnikami i nie wiem co o tym sadzic. i cycki mi urosy, a mam dopiero 15 lat. czy moge byc w ciazy ???

Gość zycha
No co ja na to poradze. Ale wiem ze puki co tego napewno predko nie zrobie, tojuz jest pewne, tylko ta ciaza... prosze o odpowiedz, bo sie stresuje za bardzo :/

Gość Vaniliowaaa
Litości :PPPP

Gość Vaniliowaaa
Tak, to ciąża..... schizowa :P

Gość zycha
czy aby na pewno tylko schizowa, wiesz jakby mi teraz dzieciak wyskoczyl to marny bylby moj los, moze ktos ma inne zdanie na ten temat co do mojego problemu?

Gość Vaniliowaaa
Dla pewności idź do ginekologa tylko chciałabym zobaczyć jego minę ....15 lat i sex....:( te objawy jeszcze wcale nic nie znaczą, ale jak masz sie bać to idź na badanie

Gość zycha
to juz wole zyc w tej nie pewnosci, tym bardziej ze nie moglabym isc sama, bo mamie na pewno nie powiem ...