Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zycha

czy to jest ciąża ?

Polecane posty

Gość zycha

Ostatni raz uprawiałam sex z moim partnerem w drugiej polowie sierpnia, kochalismy sie z zabezpieczeniem, ale nasienie moglo sie przedostac do mojej pochywy z jego palcow. ale podczas stosunku uzywalismy prezerwatywy i partner nie skonczyl we mnie. okres mam zawsze na oczatku miesiaca (5-7) i dostalam we wrzesnieu, w pazdzierniku, w listopadzie no i wlasnie mi sie konczy (a mamy grudzien) czyli wychodzi na to, ze 4 miesiace po stosunku i mam okres. a jak robilam test w wrzesniu to wykazal ze nie jestem. ale mam strasznie twardy brzuch nad jajnikami i nie wiem co o tym sadzic. i cycki mi urosy, a mam dopiero 15 lat. czy moge byc w ciazy ???

Gość zycha
odpiszcie ludziska!!

Gość dziwne to
a od ilu lat w ogole masz okres? i czy mialas regularny?

Gość dziwne to
wiesz ja np zaczelam miesiaczkowac w wieku 16 lat i pierwsze miesiaczki byly nieregularne, no ale nie wiem jak jest u ciebie, bo ja w twoim wieku nawet jeszcze nie wiedzialam co to prawdziwy pocalunek, a co dopiero sex!!!!!

Gość zycha
Miesiączkuję od 5 klasy podstawówki. ta młodziesz, wiem, popelnilam blad, ktory zaluje...

15 lat masz dopiero ... nie chce krytykowac, ale ...ciezko to zostawic bez komentarza, bynajmniej w swietle prawa to twoj \"partner\" rzekomy powinien zostac ukarany. no i w ciazy to ty nie jestes

Gość dziwne to
no ale czy masz regularne miesiaczki??? od 5 klasy to znaczy od 12 roku zycia?

Gość zycha
to bylo swiadome, ja go nie zaskrze. A miesiaczke przewaznie dostawalam 5 dni przed, a po pierwszym razie btyla ona co do dnia regularna...

hmm a nie sądzisz ,że piersi Ci rosną bo dojrzewasz ? :) a ten ból da się wyjaśnic stresem , bo na pewno sie stresujesz myslą ,że możesz zostac mamą ;)

Gość dziwne to
wiesz ja jestem od ciebie 15 lat starsza, i wiem juz co nieco wiecej na ten temat(przynajmniej tak mysle) ale sex to cos bardzo odpowiedzialnego i trzeba sie baaaaardzo nad tym zastanowic z kim sie to robi, kiedy i nad konsekwencjami pozniej, bo mozna pozniej bardzo zalowac

Gość zycha
Właśnie tez myslalam o dojerzewaniu :) ale nie wiem, bo one bardziej obrzmiale sa, niz mialby by wygladac na rosnace. I co do kolezanki 15 lat starszej. Wiem co zrobilam, jestem juz z chlopakiem ponad rok i nie zaluje tego, zabezpieczalismy sie i nie bylo mowy o ciazy, pytam tylko zeby byc pewna, czy ktos ma co do tego ze nie jestem, watpilwosci..

Gość jak to jest tak w ogole
Spokojnie, twardy brzuch i wszystko pozostale to sobie pewnie wymyślilas ;) Jesli przez 3 miesiace mialas normalne okres, test wyszedl negatywny, nie wymiotujesz itp to na 100 procent nie jestes w ciazy, no chyba ze potem sie kochaliscie i moglo dojsc do zaplodnienia. Jesli mowisz o tym sierpniowym wylacznie razie to nic sie nie martw :) I skoro juz sie kochacie to naprawde uwazajcie! oboje nie jestescie dojzali na dziecko - i wg mnie na sex - ale to Wasze życie, uzywajcie prezerwatyw, i pzeryway... albo idx do gina po talbetki !

Gość zycha
dzia. nastepnym razem pomysle zanim cos zrobie ;* i byly i prezerwatywy i byl przerywany...