Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hitman

mężczyźni, co sądzicie o kobietach, które udzielają się na kafeterii?

Polecane posty

Gość są zajebiste i seksowne

Gość na szybko to
75% niedojrzale kretynki 15% pozerki 10% wartosciowe osoby

75% niedojrzale kretynki 15% pozerki 10% wartosciowe osoby Ale ta statystyka nie dotyczy tylko Kafeterii,przecież to jest...:)..a zresztą:o..nie ważne..:o

kolejny raz widac to golym okiem.....jak z tematu wyraznie wynika, ze pytanie jest do facetow, to kobiety nie zdzierza i musza wrzucic swoje 3 grosze :-)

kobiety z kafe mają albo podzielną uwagę albo nudza się w domu albo mają takką posadę, która pozwala na lenistwo :classic_cool:🖐️ Wszystko zalezy w jakim temacie się udzielają :D

szczerze mowiac, to nie widze bezposredniego zwiazku miedzy tematem, w ktorym sie udzielaja a kwestia zajec codziennych kobiety (no chyba, ze mowisz o forach typu pani domu albo emama) ;-)

kobiety z kafe mają albo podzielną uwagę albo nudza się w domu albo mają takką posadę, która pozwala na lenistwo Wszystko zalezy w jakim temacie się udzielają Wiele z nich\" lenistwem w pracy \"usprawiedliwia swoje całodobowe przebywanie na Kafe..:classic_cool:

A dlaczego mam nie wrzucić swoich 3 gorszy. Wrzucę, nawet 20, a co. Skoro w temacie pojawia się stwierdzenie, że 75% to niedojrzałe kretynki, muszę ostro zaprotestować. Nie jestem niedojrzała. :P

musztarda protestujesz,że nie jesteś niedojrzała:D:D:D czy to ma oznaczać,że jednak kretynka??? :O (żartowałem:D ) A w temacie : kobitki są jakie są każdy widzi:D a są przeróżne jako i my faceci w związku z powyższym wojna płci trwa i jest wesoło:D:D

Gość zygzatka
ja jestem fajna, zgrabna i ładna :D a reszta to nie wiem :D :D :D

xyzed musztarda protestujesz,że nie jesteś niedojrzała czy to ma oznaczać,że jednak kretynka??? (żartowałem ) Wow, cóż za dedukcja, Sherlock Holmes normalnie. :)

A dlaczego mam nie wrzucić swoich 3 gorszy. Wrzucę, nawet 20, a co. Skoro w temacie pojawia się stwierdzenie, że 75% to niedojrzałe kretynki, muszę ostro zaprotestować. Nie jestem niedojrzała. musztarda rozumiem, że wzięłaś to do siebie i wywnioskowałaś że jesteś z progu niedojrzałych kretynek? ja tam nie protestuję bo jestem w 10 % progu- wartościowych osób

musztarda rozumiem, że wzięłaś to do siebie i wywnioskowałaś że jesteś z progu niedojrzałych kretynek? Chyba niewiele rozumiesz. :P

nic innego z twojej wypowiedzi wywnioskować się nie da;)

musztrada spoko :D co Ty z tych sarepskich jesteś? :D:D:D:D:D:D A swoją drogą fajnie jak się tak kobitki drapią :D:D:D:D:D:D:D:D:D

i tu się mylisz bo akurat na kafe to codzienność :D:D:D:D:D:D:D

Gość wysmiewczyni.
Wiekszosc to zakompleksione baby ktore szukaja tutaj recepty na zycie. Prowadz adebilne dyskusje o dupie maryny z ktorych nic nie wynika. Ich jedynym priorytetem zyciowym jest znalsc meza lub chociaz chlopaka. O od tego momentu ich zycie zaczyna krecic wokol niego. Jak mu dogodzic, jak go zatrzymac, jak mu dobrze to jak mu dobrze tamto......zenada. A do tego niektore sa tak nudne ze az mdli, wazeliniary pitoloce o swoich osiagnieciach zyciowych ktorymi sa np. bylam na silowni, poznalam faceta, jechalam samochodem. Ich motto zyciowe brzmi: on mnie zdradza ale i tak go kocham, nie szanuje mnie al eto nic. Kobieta jest po to zeby sluzyc mezczyznie:O Ot i typowe zakompleksione kuchty. Cale ich zycie zebrane w calosc skupia sie w kuchni albo sypialni bo tam najczesciej wydurniaja sie. I jak oni maja was szanowac jak wy same sie nie szanujecie?

Gość musze pisac na pomaranczowo
są brzydkie ładnych jest mało a jeśli już takie piszą to dawno zajęte