Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hitman

mężczyźni, co sądzicie o kobietach, które udzielają się na kafeterii?

Polecane posty

Gość musze pisac na pomaranczowo
jakieś 5% lasek jest dobrych

no wreszcie wysmiewczyni sie pojawila, to nic ze nikt jej nie pytal tu o zdanie, ale za to jest, wreszcie jest! :-)

wkurzona, nie namawiaj tylko zaloz, ale pod warunkiem ze wdasz sie w rozmowe a nie czmychniesz od razu w niebyt wirtualny, mam mega gloda ciekawej dyskusji

Część dziewczyn, np. wkurzona, sami, ike to normalne fajne babki, które są ładne, mają poukładane w głowie, są zabawne i traktują kafe jako rozrywkę w wolnej chwili. I z nimi można pogadać. Niestety, dużo jest jakiś dziwnie sfrustrowanych kobiet, które swoje niepowodzenia w życiu codziennym przelewają na internet, próbując wszystkim sprawić przykrość, aby poczuc się lepiej. Tych nie lubię :)

No, no, a byłam przekonana, że pod niektórymi nickami wypowiadających się tu osób kryją się kobiety. No cóż, błądzić rzeczą ludzką jest. ;)

Gość zyta co je kita
Ja to nie rozumiem dziewczyn które żalą się na kafe ,że tam jakieś problemy z chłopakami maja i takie tam pierdoły ,ale zanim przejdą do sedna sprawy to piszą że maja przyjaciółki i koleżanki ,ale takie samotne są jednak.Myślałam ,że jak się ma chociaż jedną przyjaciółkę to to osoba z która sie o wszystkim gada ,teraz dochodzę do wniosku ,że to raczej pseudo przyjaciele których dziewczyny same sobie określają jako przyjaciółki .Ktoś tu chyba nie zna określenia przyjaciel ??? A tak wogóle to mi się rzygać chce jak widzę setny topic"on mnie kocha ,ale zdradza ","jak poderwać nieśmiałego chłopaka "kurwa jak w przedszkolu :O

Gość wysmiewczyni.
Tak same kuchty tu siedza, maja poukladane w glowie bo przeciez tyle zajec do zrobienia. Schabowe trzeba zrobic.... Hmmmm i marza sobie cicho ze zjawi sie ksiaze i wyciagnie je do raju.....a moze na kafeteri. Tak to jest pewnie jedyna rozrywka tych wyzwolonych i szczesliwych kobiet. Miedzy oczy hi hi ty to bys pasowal do roli takiej kuchty co? :) Razem z niedzwiedziem byscie schaboszczaki pitrasili ;)

Gość wysmiewczyni.
tak tak sissy i jej klan sa fajne, tylko troche inaczej fajne:)

Hej Misiu :) Wysmiewczyni, ja nawet nie umiem kotletów robić :D

Gość wysmiewczyni.
Widze tu paru krolewiczow he he he he he

ci co tu siedzą na poważnie i tak to traktują to zdecydowanie zaliczają się do tych 75% ja lubię sie pośmiać no i kompletne nuuuuudy w pracy ;) 🖐️

Gość wysmiewczyni.
tak tak nadal fajne tyle ze inaczej:) napewno schaboszczaki pitrasisz tylko wstydzisz sie przyznac. Kazda kuchta potrafi:)

wysmiewczynie kici kici chodz tu koteczko :-) nie uciekaj przede mna, bo musze jeszcze Ci zrobic pare badan :-)

Gość wysmiewczyni.
miedzy oczy a ty pitrasisz troche?

wyśmiewczyni dobra jesteś :D i domniemywam,że Ty żadnych problemów nie masz,a na kafe robisz za cenzorkę:D:D:D:D:D:D:D:D podbudowywując swoje ego :D A potrafisz zrobić dobrego shcaboszczaka? :D :classic_cool: