Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprezynka

mobile broadband-czy warto?

Polecane posty

Gość sprezynka

Ostatnio na angielskim rynku pojawil sie internet komorkowy typu pay and go .czy ktos moze ma ?czy warto kupic.kupuje sie klucz za ok 50 funtow i doladowuje sie tyle gb ile sie chce.lub jest teraz swiateczna promocja za 70 funtow w tym jest klucz i nie trzeba doladowywac przez 3 m-ce.zastanawiam sie czy kupic w sklepach oczywiscie zachwalaja ale sama nie wiem

Ja mam mobile broadband i jestem baaaaaaaaaaardzo zadowolona. mam go juz od lipca tego roku. Kontrakt podpisalam na 12 miesiecy, co miesiac place £20, mam unlimited internet. To jest T-mobile. Taki wlasnie ja mam. Korzystam z internetu kiedy chce, a jak nie korzystam, to wyjmuje wtyczke i tyle. :) Naprawde polecam.

Gość Uos ze mea
Drogo. ja mam ze Sky za GBP 5 ONLY.

Gość dzej zi
Powiedziecie mi bo nie jestem na bierzaco z oferta za granica. Czy wymyslono juz dostep do internetu bez potrzeby podpisywania umow, posiadania telefonu na abonament albo stacjonarnego lub stalego adresu? Czlowiek sobie przyjezdza do UK np. kupuje jakis prepaid ma w laptopie internet? W Polsce nie ma czegos takiego, ale my jestesmy w tyle za murzynami.

Gość Uos ze mea
W laptopie masz Wi-fi a duuzo firm udostepnia net za free. jak mieszkalam w poblizu salonu samochodowego Scothall to mialam za free.

Gość dzej zi
Mi chodzi o pewny, szybko internet, a liczenie na szczescie, ze znajde jakas niezabezpieczona, szybka siec.

Gość dzej zi
*szybki internet

Gość dzej zi
zjadam wyrazy *a nie liczenie sie

Gość sprezynka
i wlasnie to jest taki internet.podlaczasz klucz i korzystasz gdziekolwiek jestes.bez abonametu,bez kabli i takich tam.ale chyba tylko 3 ma oferte pay and go.bo jak sprawdzalam kazda inna siec to na kontrakt.pozdrawiam

Gość Aronia...
Mi 3 Nobile nie chcialo dzialac, spedzilam wiele godzin na infolinii, wkoncu oddalam do sklepu i mam kabel i jestem baaardzo zadowolona