Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mi sie marzy...

jak mi sie marzy

Polecane posty

Gość jak mi sie marzy...

zeby maz mnie porzadnie zerrznal!!! kurde co jest z nami?? 3 lata po slubie a w lozku wieje nuda ,monotonia i wszystko jest takie ..przewidywalne. jak sobie pomysle co wyprawialismy jako narzeczenstwo to dostaje gesiej skorki.. czy ma ktos podobnie??

Gość jak mi sie marzy...
i cisza... ja jednak chyba jestem inna.no coz-musze przywyknac ...smutne

Gość maturzyssstkaaa
hehe... jak tak Ci sie marzy to mu zrob jakis pokaz i niech sie postara, ale napisz mu esa ja kbedzie w pracy. "DZIS CHCE BYS MNIE TAK ZBZYKAL JAK PRZED SLUBEM. NIE MA, ZE NIE, NIE MA ZE BOLI :)'.

Gość jak mi sie marzy...
myslisz,ze nie probowalam?? zostawialam mu lisciki na stole np.,gdy przechodze obok niego to niby niechcacy go smerne reka po jajkach albo specjalnie nachylam sie nad nim do jego twarzy jak cos do niego mowie ale znudzily mi sie te sztuczki,bo nic nie daly:( zero reakcji.ma do niego coraz wiekszy zal,czuje sie jak bym byla niewidzialna.jak juz dojdzie do bzykania to wszystko jest tak przewidywalne,a jak probuje cos w lozku zmienic typu inna pozycja to on zaczyna wtedy pytac,MOWIC,roztrzasac ,ze co ja wymyslilam.a ja tyle razu go prosze zeby nie gadal tyle,bo od tego gadania mnie zaraz nerwy biora i z seksu nici...

Gość kobieciarz_napalony
kurde, ale dziwny koles. jak to kurna jest. ja bym po prostu marzyl o takiej kobiecie ktora uwielbia na ostro. z moja nie moglem np. na pieska, bo ją bolalo a uwielbiam te pozycje i uwielbiam naprawde ostro. dziwny facet, zapytaj go wprost o co chodzi, porozmawiaj szczerze. i nie jestes dziwna! jestes normalna!! ostre rzniecie podnieca jak nic innego na swiecie!!

Gość i tak juz zostanie
nudno :(

oj to ci współczuję bo mój jest tak samo napalony po 15 latach ze mną jak i na samym początku ( a moze i bardziej) :) no i wcale mi to nie przeszkadza:)

Gość ja sie nigdy z takim chłopem
nie spotkałam .i pierwszy i drugi maz zawsze miał ochote na sex i to porzadny.Porozmawiaj z mezem o tym co cie gryzie a jak nie pomoze to znajdz kochanka bez skrupułów:)