Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniesia8787

chce umrzeć-jak on może mi to robić

Polecane posty

jestem w związku z factem og 6 lat.Mamy dziecko.w pzeszłosci zdarzyło sie z emnie zdradzał,on był i jest moim jedeyny,m nikogo poza nim nie mialam.o zdradach obiecywałm ze to sie nigdy nie powtórzy a powtarzało.By ła taka jedna tez ,i podejrzewałam z eznia tez mnie zdradzał.ale twierdzi ze to tylko loeznaka.Wczoraj dowiedziałam sie jak to naparwde było, mi wmawiał ze medzy nimi nic a tymczasem,okoazłąo sie ze uprawiali kazdy możliwy rodzaj seksu na dodotek jak mu dzis o tym powiedzałam to mi odpowiedział bezczelnie:\"naparwde,no co ty nie powiesz i zaczął sie smiac\" ja nie wyrabiam juz nie wiem co robic,tego ch*jka tak kocham,dlatego nadal z nim byłam,ale jeszce troche to skoncze ze soba,albo jego zabije bo nie wytrzymam dlaczego faceci tacy sa??

Gość odpowiedz jest
przeciez w twoim poscie kretynko, bo mu na to pozwalalas

Gość nie pozwalasz
a to ciekawe w pzeszłosci zdarzyło sie z emnie zdradzał,on był i jest moim jedeyny,m nikogo poza nim nie mialam.o zdradach obiecywałm ze to sie nigdy nie powtórzy a powtarzało.By ła taka jedna tez ,i podejrzewałam z eznia tez mnie zdradzał.ale twierdzi ze to tylko loeznaka.Wczoraj dowiedziałam sie jak to naparwde było, mi wmawiał ze medzy nimi nic a tymczasem,okoazłąo sie ze uprawiali kazdy możliwy rodzaj seksu wprawdzie ciezko to przeczytac, ale to nie ty pisalas???

ale ja mu na to nie pozwalałam,w ogóle jak mzoecie tak mówic..ja mnu byłam oddanakochałam go a on mi takie cos..dkaczego ludzie sa tak podli..:( dalczego zycie jest tak złe:(chciałabym od niego odejsc,przestac pisać o w ogóle zapomniec o nim POMÓZCIE

Gość zolzulka
Kto chce egzemplarz "dlaczego faceci kochaja zolzy"?

przepraszam za literówki..tak to ja napisałam:( ale taka jest prawda. Ja porostu wierzyłam ze on sie zmieni,starałam sie go zmienić i w ogóle :(

Gość na debilizm
nie ma lekarstwa niestety

Gość boho-soho
ODEJDZ OD NIEGO TRAKTUJE CIE JAK SCIERWO - DOSLOWNIE I TO CZESCIOWO JEST TWOJA WINA, ROZPUSCILAS GO WYBACZAJAC MU NA CO CI TAKIE OCHLAPY MILOSCI

Wspolczuje, ale sama mu na to pozwalasz. Mials tylko jego i nie znasz innego zycia, nie wiesz jak wspaniale moze byc w zwiazku nawet po takim czasie. To ze masz z nim dziecko nie przekresla twoich szans na lepsze zycie z kims innym, kto nie bedzie maczal penisa w innych pochwach a potem znowu pchal sie do twojej.

Gość no prosze polana
jaki nagly zanik empatii, widze ze zmieniasz oblicza w zaleznosci od watku

wiem ze powiunnam go zostawic,ale jest mi ciezko,boje sie ze sobie nie poradze:( nic ide sac zobaczymy co jutrezjszy dzien przyniesie.

Ale jak my Ci mamy pomoc? Mamy zadzwonic do niego i poprosic by Cie wiecej nie zdradzal i aby Cie szanowal? Sama musisz sobie pomoc: ODEJSC

Gość oj kluska
nie wyczulas? chodzilo o to zeby przeczytac - "zobaczysz, wszystko sie jakos ulozy, moze wreszcie zrozumie jak bardzo cie kocha i przestaniesz penetrowac obce dupy"

Gość momwg
"kto nie bedzie maczal penisa w innych pochwach a potem znowu pchal sie do twojej" dobre :D

kurcze, ja sie chyba nie nadaje do pomocy. za wolno lapie jakiej pomocy inni potrzebuja :O juz sie poprawiam Droga Autorko, jest z Toba, a to oznacza ze Cie kocha. Inne kobiety sa TYLKO dla towarzystwa, Ty jestes jego partnerka i matka jego dziecka. Warto wybaczac w imie prawdziwej milosci. Widze przed Wami swietlana przyszlosc bo dajesz mu duzo milosci i wyrozumialosci. Pozdrawiam Kluska

"juz sie poprawiam Droga Autorko, jest z Toba, a to oznacza ze Cie kocha. Inne kobiety sa TYLKO dla towarzystwa, Ty jestes jego partnerka i matka jego dziecka. Warto wybaczac w imie prawdziwej milosci. Widze przed Wami swietlana przyszlosc bo dajesz mu duzo milosci i wyrozumialosci. Pozdrawiam Kluska" hahaha swietne ;) No tak ZASADA NUMER 1 "Mow ludziom zawsze to, co pragna uslyszeć":)

ja pitole, ale jajca!! Obawiam sie, ze po kilku 1-szych postach autorki (typu- przeciez ja mu na to nie pozwalalam) ona moze wziasc Twoja rade kluska na serio :D:D

hejka wszystkim wzoraj napisałam mu ze nie chce go znac..ze niech sobie zyje w swoim pokurwuinym zyciu,ale juz beze mnie..a a on mi napisała to Nara nie wiem co robic..nie mam chęci do zycia:(

Gość wysmiewczyni.
ludzie nie szanuja osob ktore same sie nie szanuja. A wiernosc jest wlasnie uszanowaniem drugiej osoby. Skoro pozwalalas sie zdradzac a pozwalalas bo nie zareagowalas tak jak powinnas to znaczy ze nie uszanowalas sama siebie, swoich uczuc i swojego honoru. Wiec nie dziw sie ze on cie nie szanuje i ma w zadzie co ty czujesz bo wie ze i tak z nim bedziesz a on i tak moz erobic co mu sie podoba. A zreszta jestes slaba jednostka, szacunek do siebie samej powinnie n byc silniejszy niz to ze chcesz byc z jakims wkladakiem. Niestety slabe jednostki sa tlamszone. Coz kazdy jest kowalem swojego losu. Zastanow sie nad tym. Kazdy bol kiedys mija, kazda rana si egoi a tylko od ciebie zalezy jak pokierujesz swoim zyciem. Czy juz zawsze bedziesz biernie znosic to z ejestes dla niego tylko jedna z wielu ktora pewnie akurat wyznaczona zostala do prania, gotowania i sprzatania. Coz mas zjeszcze gorzej niz tamte bo dodatkowa robote.

wysmiewczyni, nie poznaje - ty takie przemyslane slowa??? co to sie porobilo!!! widac terapia odnosi olbrzymi sukces :-)

Gość do zolzulka
ja chce mój meil jednostkaludzka@o2.pl dziękiiii:*