Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilkaradom

DOBRY DEPILATOR /NOGI,PACHY,WŁOSKI ŁONOWE/

Polecane posty

Gość emilkaradom

Poszukiwany wszechstronny depilator...... męcze sie z usuwaniem wloskow co pare dni to katorga, a najgorsze jest to ze im bardziej się je ''podcina'' tymbardziej rosna silniejsze i ciemniejsze. chcialabym je teraz troszke powyrywac:) pozyczylam pewnego razu depilator od sister..... ale nie... to nie bylo na moje nerwy jedna noge golilam 45 min.. bolało..... slyszalam ze niektore nasadki chlodzace to pic na wode........boze Dziewczyny moze ktoras z Was tu zajrzy, która odkryla jakies dueńko co zadań specjalnych

Gość emilkaradom
cudeńko* - depilator mojej siostry miał mało pęset pewnie dlatego wyłam z bólu:P proszę byście mnie uratowały i zesłały mi prezent na gwiazdke w postaci Pomocy

Ja używam depilatora i jestem zadowolona. Moja pierwsza depilacja trwała chyba z 6 godzin i była bardzo, bardzo bolesna.Zawsze pierwszy raz boli, potem drugi też, a potem to juz coraz mniej.Dla mnie jak na razie to najlepsza metoda depilacji. Tyle mogę powiedzieć.

Gość nicnieda
Ja używam Braun Silk E'pil...różowo-biały. Bez żadnych ściem, nakładek itd. Owszem, 1 raz nie należał może do przyjemnych ;) Ale bez przesady, nie wyłam z bólu. Mogę go polecić, jest tani. Ok. 95 zł. Ja jestem zadowolona 🖐️