Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opowiemwamcośniewiem

czy dobrze zrobiłam

Polecane posty

Nie tak dawno temu do pracy mojego mężczyzny doszedł nowy chłopak, zaczeliśmy się spotykać w soboty w czwórkę (mój facet, ja, i tamten chłopak ze swoją dziewczyną-nazwe ich artur i asia) Okazali się bardzo miłą parą ...w tą sobotę było nasze 6 spotkanie-wypiliśmy dużo alkoholu i ARTUR zupełnie nie zwarzając na to że nasze drugie połówki są w pobliżu -mówił że mnie pragnie (szeptał mi na ucho) włozył mi rękę po spódniczkę,przytulał,i zaproponował sekx:/ byłam zabardzi pijana żeby coś zrobić i tylko się smiałam-oczywiście do niczego nie doszło,wczoraj zadzwoniłam do ASi i powiedzałąm o zachowaniu jej chłopaka -mają teraz niezle starcie w domku:( niewiem czy dobrze zrobiłam

Gość moze..
a opowiadałas tak jak tu ze jak włozył ci w cipsko reke to sie smiałas?:D

ale ja się smiałam wogóle a nie z tego konkretnie

:(

taki żeby ta Asia wiedzała z kim ma doczynienia 9jej chłopak-do czego jest zdolny) nie zrobiłam tego w dzień imprezy bo nie byłam w stanie

Gość ania poszukiwana
żle zrobiłaś,zakładanie prowokacyjnych watkow to nie jest dobra rzecz...

tylko to nie jest prowokacja

A po co jej ta wiedza? Myślisz, że będzie przez to bardziej szczęśliwa. jak już to powinnaś porozmawiać z nim, a nie biednej dziewczynie sprawiać przykrość. Zresztą sama też na te jego zaloty zbyt oschle nie reagowałaś.

kolezanka i chłopak doradzili mi żebym jej powiedzała (wie teraz z jakim facetem ma doczynienia) ja nie reagowałam oschle bo byłam zabardzo pijana ale nie na tyle żeby posunąć sie dalej

Gość boho-soho
ja bym na miejscu tej laski wolala wiedziec z jakim kutasem mam do czynienia nie wiem tylko dlaczego mam wrazenie, ze ty masz chora satysfakcje z tego ze facet sie do ciebie przystawial (wskazuje na to fakt ze smialas sie przy calym zajsciu :x, co jest niesmaczne i w jakis sposob mowi nam o poziomie twojej moralnosci) tez bym powiedziala, alwe nie w taki sposob wolalabym w cztery oczy i jakos tak delikatnie po ludzku

Gość ania poszukiwana
myśle ze to prowokacja, bo nie sadze zeby baby bylu takie gupie zeby pozwalac pchac sobie reke pod spodniczke a pozniej opowiadac o tym dziewczynie pachajacego

buhahahhahahahah, znowu cholerne hipokrytki, co to po zdaniu\" dostałam jedna róże, a nie buket\" piszą ZOSTAW GO !!!! autorko nie zwracaj uwagi, bo niektóre osoby piszace tutaj cierpią na rozdwojenie jaźni :O:O:O ty nic zlego nie zrobilas, ale oczywiscie żmije będą ci probowały wmówić satysfakcje z tego, ze cie podrywał...ze zniszczyłaś zwiazek...:O

ale z tą spódniczką to wy przesadzacie on tylko nogi próbował dotykać i to wszystko:/

ale o swoich smiechach nic nie powiedzials, tak? zrobilas z siebie ofiare, a z niego niewyzytego palanta, kotrym byc moze jest. Jesli Ci to przeszkadzalo, to trzeba bylo jego sobie wypozyczyc na trzezwo i pwoedziec ze cala ta sytuacja Ci ciazy i zle sie z tym czujesz. Oboje byliscie najebani- Ciebie to wrecz bawilo, on byl rozochococny. Rownie dobrze on moglby cie uprzedzic i zadzwonic do twojego faceta i mu powiedziec ze gopdorywalas i ze bardzo ci odpowoadaly niktore rzeczy ktore robil i zeby uwazal bo dziewczyna jest chetna do skoku w boku. Zastanow sie zanim nastepnym razem spieprzysz komus zycie. Ja nie mowie ze koles jest swiety bo zachowal sie jak swinia, ale jaka masz pewnosc ze sie poprostu nie upil jakos krzywo,a tak pozatym nie widzi swiata poza swoja kobieta a ty mu wlasnie ten swiat rozwalias. Nie mozna sie tak ludziaom wpiperzac z butami. Ja piernicze!

Gość maturzyssstkaaa
a chłopakowi swojemu mówiłas?

Gość dzej zi
Ja bym tez chciala wiedziec, ze moj facet zrobil cos takiego, nawet jesli osoba donoszaca o tym mialaby satysfakcje...

nie były przy tym, ale juz wiedzą ze ci solidna palcówkę strzelil :O chyba same by chciały:D (oczywiscie nie czepiam sie tych konkretniejszych i normalniejszych czyt. ludzkich wypowiedzi)

"ale z tą spódniczką to wy przesadzacie on tylko nogi próbował dotykać i to wszystko:/" to tym bardziej pytam po co robilas z tego taka sensacje? dlaczego z nim nie porozmawialas?

z nim??? o czym miałam z nim rozmawiać??? on np mówił mojemu chłopakowi sotatnio że był gdzieś poza miastem i szukał hotelu i jakaś dziewczyna zaproponowała mu noc u siebie i się zgodził ale mu sie odwidziało po 5 min bo sobie przypomniał że ma dzewczynę:/

to niezlych znajomych sobie dobieracie! dlaczego nie napisalas o tym wczesniej, a zaczelas od przedstawienia swojego nawalonego, chchoczacego obrazu, podczas gdy obcy nawalony gosciu cie obmacuje?

le zrobilas :o pijana bylas on tez byl ijany:o c innego gdyby Ci to na trzezw mowil:o

Gość juykui
ludzie odwalcie sie od niej, pijana byla to sie smiala, ja tez jak sie upije to sie smieje ze wszystkiego jak idiotka, normalnie ze wszystkiego, ja na miejscu jego dziewczyny chcialabym wiedziec ze moj facet sie podwala po pijaku do innych lasek, toz to kwestai czasu gdy jakas bzyknie ale nie wiem czy dobrze zrobilas ze powiedzialas,

moze jeszcze ktoś poradzi:(