Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość londonerr

Kto z was wie cos o pracy w Pret A Manger

Polecane posty

Gość gość
tak cię strasznie w tyłku drze, że się wydało ile zarabiasz??? możesz wszystkim wszem i wobec wmawiać, że robisz karierę w tej podrzędnej kafejce - twoje prawo! ja zarabiam dwa razy tyle co ty, a mój mąż nawet tysiaka tygodniowo - a teraz proszę! wyzwij mnie znowu od nieudaczników i tłustych tyłków, niech ci ulży!

Gość gość
:D:D:D Taaa tysiaka to moze ale na tydzien:P Gdzie Ty tak dobrze zarabiasz skoro innej pracy jak na szmacie i na zmywaku nie ma :D Chyba ze jestes doopodajka i ci dobrze za to placa :D

Gość gość
Czy mozemy wrocic do tematu? Dziekuje Ja mam pytanie odnosnie aplikacji. Trzeba sie kontaktowac z recruitment centre, czy aplikowac online? Jak lepiej?

Gość gość
prowadzę własną działalność usługową jak widzisz nie tylko s, a mój mąż jest kierowcą z uprawnieniami na przewóz ponad gabarytowych i niebezpiecznych ładunków - również na własnej działalności - nie tylko szmata i zmywak!

Gość gość
Taaa kto ci uwierzy w takie bajeczki dla potluczonych :D

Gość gość
nie musisz wierzyć - nie zależy mi na tym

Gość gość
Wlasna dzialalnosc uslugowa- to by nawet pasowalo :D Komu uslugujesz?

Gość gość
na pewno nie takiej hołocie jak ty - nie stać by cię było!

Gość gość
Jesli poziom twoich uslug jest na wysokosci twojej kultury osobistej to sie dziwie, ze ktokolwiek chce korzystac :D

Gość gość
czemu wszedzie tylko zazdrosc i wyzwiska? :O

Gość gość
gość Jesli poziom twoich uslug jest na wysokosci twojej kultury osobistej to sie dziwie, ze ktokolwiek chce korzystac xxxxxxxxxxxxxxx sorry, ale to ty zaczęłaś - a do chama trzeba mówić jak do chama - inaczej nie zrozumie

Gość gość
Jezeli chcesz aplikowac to najlepiej bezposrednio w sklepie . Nie zostawiaj CV komus ze staffu zapytaj o managera zktorym porozmawiasz i dasz cv

Gość gość
Piszą dla picu, ze jest 8 ja jestem HC i dostaje 7.60 takze prosze nie wierzyc co pisza na stronach. Zwykly TM dostaje 7,15. Chociaz wielu z was ma racje. Pracuje tam dwa lata. W jednym sklepie. Takie mam szczęście. Do tej pory bylo raz lepiej raz gorzej. Teraz znowu jest lepiej (pomimo ze idzie zima i mam zapierdziel niesamowity) to po zmianie asystenta w kuchni w koncu mozna powiedziec ze warto chodzic do tej pracy. Wczesniej mozna powiedzic, ze zaczęłam miec depresje ponieważ bylam ciagle gnebiona w pracy. Z reszta nie tylko ja. Tak jak mowilam nadeszly lepsze czasy. Nie mozna dac sobie wejsc na glowe bo to nie wykwintna restauracja tylko sklep z kanapkami.